@Tommy
Nézegetve a táblázatot a szakaszok nem sorrendben vannak? Csak azért, mert a táblázat időeredményei alapján nekem úgy jön le, hogy az:
SS1, az utolsó futam, SS4 pedig az első?
..................................................
Összességében szerintem nagyon rendben volt ez az egész. A MOD csillagos 5-ös, és maga a pálya és a hangulat is tetszett. TS-n már beszéltünk erről, de itt is leírom, hogy a jövőben (kb. havi rendszerességgel) tarthatnánk hasonló felfutásokat, akár bajnokságba foglalva. Részemről felüdülés volt, hogy nem körbe-körbe kellett menni, hanem minden kanyar más és más volt és sorban érkeztek a meglepetések. Megmondom őszintén nem tudom, hogy rF-re hány ilyen jellegű pálya van ill. érdemes e ebből bajnokit kreálni, viszont ha nem, akkor magát a MOD-ot sztem mindenképp vessük majd be vmilyen formában mert látszik, hogy rengeteg munka van benne és ez mellett nagyon pöpec lett.
Futamról:
Már rögtön az első két szakasznál fel kellett használnom a jokereimet, így nem sok reménnyel vágtam neki a forduló 2. felének. Szerencsére az utolsó 2 szakaszt kategórián belül sikerült megnyerni, így egy hajszállal Kopi elé kerültem.
(Továbbá nagyon örülök, hogy a Sanyától vásárol új kormányom ilyen eredménnyel debütált.) Viszont mindezektől független, átadom Kopinak ezt a győzelmet, mert velem ellentétben Ő stabilan csont nélkül teljesítette a futamot és ha ugyan ezt real szemmel nézzük, akkor az én autóm már az első futamon szervizt igényelt volna, ami biztos, hogy nem 10 mp lett volna.

Nem beszélve arról, hogy ezt a 2. jokert is én "kezdeményeztem", viszont ha az eredeti terv/megbeszélés szerint megyünk (tehát 1 joker), akkor is Kopi nyert volna.
Szóval GRAT F1-es csapattárs!

Montezemolo elismerő e-mailjében írtakat pedig fogadd meg, mert szerintem is át kéne rakni ezt a szuper teljesítményt F1-be is!