Nekem a cél mindig is csak is kizárólag a pálya ismeret volt.
Eleinte amikor elkezdtem szimulátorozgatni, csak azért tettem, hogy a verseny hétvégékre felkészüljek ismerjem a pályát, emlékezzek a kanyarokra, a kanyar sebességekre, a féktávokra. Hogy egy versenyt végig nézve ne csak egy cselekmény legyen, hanem azzal együtt élve gyakorlatilag egy élmény legyen a forma-1.
Ezután jött az egy fél évvel, hogy ha már 2 hetente a pályákon töltök több ezer kilómétert, akkor azt miért csináljam egyedül amikor ezt meg lehet tenni társaságban is.
Sosem volt komoly célom, csak az élmény és a gyakorlás, azután következtek csak olyan apró kitűzött célok, hogy ne kapjak kört stb. Volt olyan verseny is például, ahol bevártam a mögöttem érkező lassabb versenyzőt, hogy jól elszórakozzunk a verseny végéig ne csak autózzunk.
Nekem ez világ életembe csak egy játék és egy élmény autózás lesz, mindenféle komoly cél nélkül.
Fő a jó társaság. Ha az megvan már rossz nem lehet akárhogyan is alakuljon a dolog.
Persze néha csalódottan tör ki az ember egy félre sikerült verseny után, de az csak pillanatnyi és csak erőt ad a folytatáshoz, persze egy kis hangoskodás után
A mezőny végén én szinte mindig ott leszek akivel el lehet szórakozni