Urak!
Ginger aggodalmát fejezte ki a F1 1991 bajnoksággal kapcsolatosan, hozzátenném teljesen jogosan. Többen szervezzük és félhető, hogy bába közt elveszik a gyerek avagy túros hátú ló szaladgászik a kertben. Muszáj kijelölni 1 konkrét döntéshozót. Mert a „Bedy, Tommy, metosz csinálja, Ginger segítségével és Dietrich tanácsaival” nem működik. Ezt rendeznünk kell.
Ezúton érdeklődnék, hogy vállalná-e valaki konkrétan a F1 Replay szakosztályszervezést. Természetesen a jelentkezést elbíráljuk.
Ami jó benne, hogy jövőre indy lesz és legközelebb csak 2011-ben kell újra melóba állni.
Engedelmetekkel amíg ez rendeződik kézbe veszem a dolgot.
Az első futam helyszíne jelenleg még nem alkalmas a versenyzésre. Ezért a futamot az évad végére helyeztem, ennek megfelelően a naptár is változott (html-ben még nincs javítva), minden futam helyszín előrébb csúszott. Így az első futam a tervezett időben, de Interlagosban lesz!
Csak tesztfutam lehetőség:
2009.11.10 Kedd 20.00 - 21.00, 21.00-tól rajtgyakorlatok, tesztfutam (max.60perc)
Helyszín kiírására kb. egy héttel a futam előtt kerül sor, az erre vonatkozó fórumban!
Jogsi szerzési és tesztfutam lehetőségek:
2009.11.12 Csütörtök 20.00 - 21.00, 21.00-tól rajtgyakorlatok, tesztfutam (max.60perc)
Helyszín kiírására kb. egy héttel a futam előtt kerül sor, az erre vonatkozó fórumban!
2009.11.15 Vasárnap 18.00 - 19.00, 19.00-tól rajtgyakorlatok, tesztfutam (max.60perc)
Helyszín kiírására egy héttel a futam előtt kerül sor, az erre vonatkozó fórumban!
2009.11.17 Kedd 20.00 - 21.00, 21.00-tól rajtgyakorlatok, tesztfutam (max.60perc)
INTERLAGOS
KÖTELEZŐ TESZT FUTAM! A JOGOSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ PILÓTÁKNAK IS!
A részvételt hiányzást az aktivitási szabályoknak megfelelően jelezni kell, ellenkező esetben a vétkes pilóta figyelmeztetésben részesül! Javaslat: korábbi nem kötelező tesztfutamokra látogatás.
Első bajnoki futam:
INTERLAGOS 2009.11.19 Csütörtök 20.00
@Bedy, Tommy, Ginger
Javaslat:
Mivel Forma1 Replay bajnokit csinálunk a következő ötletem lenne. Szeretném ha jobban átjönne a Forma1 hangulata ami csapatról és mindeközben egy visszaemlékezésről – újra játszásról is szól. Remélem támogatok a következő változtatásban.
Az első három futam alapján az aktuális csapat eredmény figyelembe véve, kiosztanánk újra a következő sorrendben az autókat.:
McLaren
Williams
Ferrari
Benetton
Jorden
Tyrell
Minardi
Dallara
Lotus
Brabham
Lola
Leyton
A 91-es 12 csapatnak sikerült a pontozás és így az eredmény listán szereplés a csapatversenyben, ezért a 13. helytől választhatók lesznek a csapatok.
Ennek eredményeként a 4. futamtól valóban a McLarenek, Williamsek és Ferrarik folytatják majd a csatát. (Úgy gondolom 6 futam már elég sok szignifikanciát mutat (2x3futam). Természetesen az igazi csapatverseny kialakulásával további pozitív hatása is lenne, az aktivitástól kezdve a verseny szellemig.
Szeretném, ha mindenki értené, hogy első sorban a rendszeres részvétel - kezdőknél a tanulás, veteránoknál szinten tartás - a fontos, nem a győzelem, az eredmény mindenképpen meg lesz, minél gyorsabban annál tehetségesebb valaki, de a kitartás szerintem még a tehetségen is túlmutat. Azért írom mindezt mert ez egy road bajnokság lesz, ahol a kevés pont és a hetente érkező versenyek gyorsan kedvét szeghetik az pilótáknak.
Kérem, hogy akiknek nincs csapattársuk keressenek maguknak!
Arra kérek mindenkit, hogy jól fontolja meg a részvételt és jelezze nekünk ebben a témában, hogy a változtatásokkal egyet ért illetve elfogadta. Az aktivitás elengedhetetlen feltétele a jó hangulatú levezetésnek.
Autókiosztás
Zöld = jogosítvánnyal rendelkező pilóta
Fekete = jogsi megerősítés szükséges
Piros = nincs még jogosítványa
AGS
Zsozsesz Gabriele Tarquini
Fabrizio Barbaza
Arrows
FüReady Michele Alboreto
Alex Zaffi
Benetton
Gadfly Nelson Piquet
WA Mozart Michael Schumacher
Brabham
Doozi Martin Brundl
Spike Mark Blundell
Coloni
Napoki Hattori,
Pedro Chaves
Dallara
Sanya Emanuel Pirro
Kopi JJ Lehto
Ferrari
Ginger17 Alen Prost
Tjoe Jean Alesi
Fondmental
metoszOlivier Groulliard
IsTi Gabriele Tarquini
Jordan
Gstyle Roberto Moreno
Dietrich Andrea de Chesaris
Lamborghini
GabF1, Nicola Larini
Cr4ZyDocToR Eric van der Pole
Larrousse
compó Eric Bernard
busa Aguri Suzuki
Ligier
Krumplibogár Thierry Goutsen
szöcske Eric Comas
Lotus
Tony Mika Hakkinen
Danikosz Johny Herbert
March
Bodzzza Mauricio Gugelmi
RPeti Karl Wendinger
McLaren
Norbi Ayrton Senna
Csamez Gerhard Berger
Minardi
Spiczi Piere Luigi Martini
Ulvar Gianni Morbidelli
Tyrell
Satoru Nakajima
sKeezo Stefano Modena
Williams
Tommy78 Nigel Mansel
Bedy Riccardo Patrese
Akinek a részvétele még függőben van
Szabályzat aláírás hiányzik:
FüReady, Tony, Cr4ZyDocToR, sKeezo
Jogosítvány megerősítés szükséges:
Mozart, Doozi, Spike
Feladat:
Tesztfutam, célbaérés
Jogosítvány szükséges:
Cr4ZyDocToR, sKeezo, compó, szöcske, busa, Krumplibogár, Zsozsesz
Mindenki számára kötelező a szabályok elolvasása!
http://www.maszim.hu/viewforum.php?f=11
A szabályzatot elolvasta és elfogadta:
Tommy78, Ginger17, Bedy, Norbi, Ulvar, Danikosz, GabF1, Bodzzza, Sanya, Kopi, Rpeti, Dietrich, gstyle, Gadfly, Tjoe csamez, Doozi, Spike, Mozart, Spiczi
SZABAD AUTÓK:
#3,
#31,
#10,
Első hozzászólás frissítve!