@Danik0sz
Draft itt ebben az esetben nem a draftolást jelenti, hanem magát a szélárnyákot. A HDV-ben külön be lehetett állítani az első ill. hátsó szárnynak, diffúzornak stb. a "draft" értékét, mely azt határozza meg, hogy hogyan viselkedjen az adott elem, ha szélárnyékba kerül. Értelem szerűen ezek lettek lejjebb véve, hogy ott tudj majd maradni a kanyarokban is a másik mögött.
(draftolás F1-ben nincs, hisz ez nem Nascar.
)
Az, hogy a videón úgy látszik, hogy az egyenesben nem húz be Tony kocsija, az:
1. beállításbeli különbség
2. Tony ott plusz 20 literrel meg volt tankolva mint mi
3. Knife az én szélárnyékomba volt, ezáltal Tony ott már a nehezebb autóval nem kapta el ezt...
4. Ha jól tudom egyikőnk autója sem az egyenesbeli szélárnyékozársa volt beállítva, hiszen a kanyarokban teszteltük leginkább.
5. Az adatok alapján 8-10 km/h-t jelentett az egyenesekben a szélárnyék
6. Tehát a videó csalóka!
(a videón csak a kritikus kanyarokat akartam prezentálni, hiszen tudjuk, hogy azokban hogyan viselkedett korábban az autó szélárnyékban)
Éppen ezért senkinek sem kell aggódni, és már jó lenne ha nem lovagolnánk ezen a témán ennyit fölöslegesen, mert csak is a "draftolási" értékek lettek módosítva, tehát a szélárnyék nélküli hatások semmit nem változtak!
@Tom
Érdekes olvasnom mostanság Tőled a MOD-al kapcsolatos nyilatkozataidat, mert igazából ha jól emlékszem pár hónapja még teljesen más véleményen voltál, sőőőt még Te voltál az aki........ :P
Csak 1 példa:
http://www.fw.hu/metoszforum/viewtopic. ... 8620#28620