2010. Július 1-én megkezdődik a MTCC - 2010-es Túraautó Bajnokság.
A nevezési limit 60 fő, de ezen felül is várjuk a jelentkezőket, hiszen ha valaki nem tud megjelenni adott futamon, akkor a tartalékos versenyző elfoglalhatja a helyét.
A Bajnoki sorozathoz jogosítvány szükséges. Akinek van F1, Indy, licensze, illetőleg HRC versenyző, ezen pilótáknak nem kell jogosítványt szerezniük.
Bővebb információt a szabályzatban olvashattok.
MTCC "A" Szerver:
IP: 87.229.108.129:34283
jelszó: donington
MTCC "B" Szerver:
IP: 87.229.108.129:34282
jelszó: donington2
Letöltések a Bajnoksághoz:
MOD, Pályák, Kiegészítések
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MTCC-2010 Skin Pack A Skin Pack-ot feltöltöttem FileFront-ra, mert nem tudom mikor lesz legközelebb elérhető az FTP, ha újra működni fog, akkor természetesen ott is elérhető lesz majd.
Akik nem küldtek festést, azoknak betettem az alapfestést a Pack-ba, de a Veh filet megcsináltam nekik is, így a modban ki tudják majd választani saját autójukat. És kérnék is mindenkit, hogy a Sajátjával jöjjön szerverre. Illetve a gyári festésen javítottam ezen versenyzőknek a rajtszámukat az itt megadottra, illetve a szélvédőt is megcsináltam nekik.
A Skin Pack bemásolása előtt a GameData\Vehicles\RaceX\WTCC_2006\ mappában az Autó Típusok könyvtárain belül levő CSAPAT Könyvtárakat TÖRÖLJÉTEK! Mindegyik autónál, de a fájlokat hagyjátok meg. Pl. Alfa_Romeo_156 ha belementek lesz benne 30 file, illetve 2 könyvtár, a DB Motorsports és az NTechnology, tehát csak ezeket a könyvtárakat töröljétek tartalmával együtt.
Az Új Festések mindig ide lesznek kilinkelve amit mindenki töltsön majd le:
MTCC Skin Pack
Finger Skin
Pumba és South Park Team Skinek
ZsoZso Heineken Motorsport Skin és a B&L Racing javítás
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szabályok elfogadása, jogosítvány átvétel
Eredmények, Statisztikák, Bajnokság állása
Autófestések (skinek) leadási határideje 2010. Június 22. 17.00
Autófestések küldése az alábbi e-mail címre:
mtcc.skin@gmail.com
Határidő után beérkezett festéseket nem áll módunkba beletenni a skinpack-ba.
A festéseket FTP-re is fel lehet tölteni:
Kiszolgáló: 87.229.108.129
Felhasználónév: mtcc
Jelszó: skin
Érvényes jogosítvánnyal még NEM rendelkező pilóták:
Gerusz14, Szabó Bence, BmwTomm, Petter, Sipinho, RoadRunner, Speedy, Mico, Kory, David Biro, Kimster, Switchback, Tomyy HUN, Szernyi, redbull83, ZsoZso