-
- OW (road) Pilóta
Re: NF1B 2011 JELENTKEZÉS
Maradnék és hogyha nincs kifogásotok és Petyának se akkor átmennék mellé a Toro Rosso-ba 

- metosz
- Adminisztrátor
- Admin: Admin
- Kapcsolat:
- Tommy78
Ez csak 12 csapat, elvileg 14 van a modban. A Sauber és a Lotus Renault nincs a listába. A Lotusnál Zsozsesz meg én vagyok, a Sauberbe már nem tudom ki. 

-
Helló. Szeretnék jelentkezni, ha van még valahol üres hely.
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
akadYashiko írta:Helló. Szeretnék jelentkezni, ha van még valahol üres hely.

Kedden várunk 19.00-tól a TS, majd a szerveren jogsit szerezni. Légyszi a szabályokat olvasd el, ha esetleg nem a jelenztkezés előtt tetted volna.
Üdv a csapatban!

- Tommy78
Sajna nem megy ez az F1 dolog már. Próbálkoztam sokat, offline is nyomtam a köröket, de egyszerűen még egy jó setuppal is mérföldekre vagyok, és az élvezet sincs meg, tartalékosnak maradok, hátha lesz kedvem még 1-1 futamhoz, de egyelőre nem motivál sajna az F1. Így Silverstone-t már kihagyom. 

-
hali. szeretnék jelentkezni a ligába, Giorgio mondta ezt a bajnokságot és érdekel a f1 is meg a vezetés is. előre is köszönöm 

-
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
Hát sajnálom srácok, de a nyárra biztosan visszalépek a bajnokságtól. Alig vagyok gépnél, és nem is szeretnék most semmivel se játszani. Most kipihenem magam szépen, majd talán visszatérek, de az nem a közeljövőben lesz.
Tegyetek tartalékba, ennyit tudok mondani. Sajnálom.
Sziasztok, további jó F1ést.
Tegyetek tartalékba, ennyit tudok mondani. Sajnálom.
Sziasztok, további jó F1ést.

- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
BMW Hakucsék Úr (11Tom11) illetve Andreyka volt a BMW-ben de átültek, most rendezve elvileg jó, de ha nem akkor kérem jelezzétek, ez az állapot elmentve nem csak a fórumban, kérem szépen akinek van lehetősége az csak akkor írjon bele, ha rendben hagyja - csapatok fel voltak cserélve rendszám sorend nem volt rendben, ilyeneket én tuti nem írok - helyezek át, ezért észre se vettem.Tommy78 írta:Ez csak 12 csapat, elvileg 14 van a modban. A Sauber és a Lotus Renault nincs a listába. A Lotusnál Zsozsesz meg én vagyok, a Sauberbe már nem tudom ki.

Téged még benne hagytalak az autóban ahogy Ulvart is, friss még remélem meggondoljátok.

- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Bírói döntések kiírásra kerültek a vontakozó fórumban, kéretik elolvasni, elfogadni, probléma esetén - amennyiben lehetséges óvni, 24 órán belül, szintén a versenybíróság fórumban a vonatkozó témában (OVÁS) kéretik jelezni. Semmiképpen sem a döntéselnél
Ma futam!

Ma futam!

-
Szeretnék jelentkezni az nf1b bajnokságba ahol marad üresedés!
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Várunk szeretettel, ennek a témának az első hozzászólásában találod az autókiosztást onnan tudsz választani autót. Jogsit 26-án kedden este tudsz szerezni a hivatalos tesztidőpontban 19.00-21.00 között. Vizsga 19.00-kor kezdődik, arra kérlek ha jössz pontosan, hogy legyen időnk a feladatokat befejezni és így esélyed a csütörtöki indulásra már éles futamon.Molni írta:Szeretnék jelentkezni az nf1b bajnokságba ahol marad üresedés!
Továbbá kérlek a szabályokat a versenybíróság témában olvasd el át.
http://www.maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=11&t=1563

- Bedy
- Kapcsolat:
-
- OW (road) Pilóta
Akkor én meg átülnék Alonso verdájába, ha nem probléma. :D
-
- OW (road) Pilóta
- Kapcsolat:
Hát Bator, gyorsabb voltál nálam. Már egy ideje be akarok csücsülni egy ferkába de mindig lecsúszok róla. :D

-
- OW (road) Pilóta
Hát ez ilyen :D Én is erre pályáztam már amióta a bajnokságban vagyok. :D Imádom Ferkát :D
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Első hozzászólás rendezve, illetve Tommy-t még nem vettem ki, remélem talán meggondolja magát, mert MTCC-ben nagyon stabilan vezet. Sajnálom BPetya
Illetve ezúton kérek szépen mindekit próbáljunk meg pilótákat toborzoni mert a látszám 19 fő jelenleg és vannak csapatok mint az Arrows ami teljesen üresen konganak.
Ennek ellenére a vizsgáztatást hasonlóan komolyan vesszük!
Remélem olyanok is olvassák akik már jelentkeztek a bajnokiban és van jogsijuk vagy csak akitivásra szorul, mert szívesen látjuk őket újra a csapatban. A bajnoki a közepénél tart, itt már körvonalazodott, hogy kik fognak párbajozni a poziciókért és nem csak az élen. Nyomás mentesen lehet csatlakozni, de az se baj ha valaki Tonyra és Kazardra gondol, hogy nekik se mindegy milyen versenyeken kell megküzdeni a bajnoki címért. A jövő héten - bár mások helyett ígérni nem tudok - lesz már elvileg közvetítve a Nürnburgi futam.

Ennek ellenére a vizsgáztatást hasonlóan komolyan vesszük!
Remélem olyanok is olvassák akik már jelentkeztek a bajnokiban és van jogsijuk vagy csak akitivásra szorul, mert szívesen látjuk őket újra a csapatban. A bajnoki a közepénél tart, itt már körvonalazodott, hogy kik fognak párbajozni a poziciókért és nem csak az élen. Nyomás mentesen lehet csatlakozni, de az se baj ha valaki Tonyra és Kazardra gondol, hogy nekik se mindegy milyen versenyeken kell megküzdeni a bajnoki címért. A jövő héten - bár mások helyett ígérni nem tudok - lesz már elvileg közvetítve a Nürnburgi futam.

-
jelentkeznék

-
Mit kell csinálnom, hogy jöhessek? vagy már nem lehetséges?
köszönettel
köszönettel
-
Pár hozzászólással feljebb ki vannak bővebben fejtve, hogy melyek az első lépések. (ezek azóta is változatlanok) Picit olvass vissza, sok a hasznos infó!BaRnabass írta:Mit kell csinálnom, hogy jöhessek? vagy már nem lehetséges?
köszönettel

Persze ettől független ha bármi kérdés van, nyugodtan írj...
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
BaRnabass írta:Mit kell csinálnom, hogy jöhessek? vagy már nem lehetséges?
köszönettel
Üdv a csapatban, most kedden várunk a szerveren!
Mindent megtalálsz ennek a témának az első hozzászólásában. amennyiben kérdésed van bátran itt vagy kedden 19.00-tól a hivatalos vizsga és tesztfutam időpontban. vizsga 19.00-20.00 tesztversenyrajt_: 20.15
Urak mivel jó lenne pár rajtgyakoraltot csinálni, kérek szépen mindenkit aki ráér jöjjön kedden is ne csak csütörtökön a futamra.

- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
BaRnabass írta:Mit kell csinálnom, hogy jöhessek? vagy már nem lehetséges?
köszönettel
Várunk jövő hét kedden a Hungaroringen!
Ezúton is gratulálok a már sikeres első feladathoz!
Addig is a szabályokat légyszi olvasd el és fogad el a vonatkozó fórumban, vizsga részeredményed is itt találod!
http://www.maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=11&t=1563

-
indulhatok-e akkor csütörtökön?
-
- OW (road) Pilóta
- Kapcsolat:
Üdv!
Nem tudom elfogadjátok-e a keddi tesztfutamot, mert 6 körrel kevesebb benyát számoltam és a végére spórolnom kellett, így elég lassú voltam
Nem tudom elfogadjátok-e a keddi tesztfutamot, mert 6 körrel kevesebb benyát számoltam és a végére spórolnom kellett, így elég lassú voltam

- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Persze neked csak jogsit kellett erősíteni[color=#FF0000]Atti0822[/color] írta:Üdv!

@BaRnabass
Sajnos a csütörtöki indulásod jogsi nélkül nehézkes,
de remélem ez nem szegi kedved - nem volt időnk befejezni - és jövő héten jössz és folytatod a vizsgát, első feladatot már letudtad ahhoz gratulálok kitűnő volt!
Arra kérlek, hogy légy pontos és akkor alaposan minden feladatatot végig tudunk venni
ami még hiányzik
2.kttt
3.előzés
4.tesztfutam célba érés
Ahogy megbeszéltük tegnap, igazán fontos a tesztfutam lett volna, akkor csütörtökön a verseny előtt, Tony felajánlotta magát - amit ezúton is köszönök-, hogy meg tudjuk csinálni 2,3 feladatot. Sajnos a célbaérés nem jött össze, de majd összefog!

-
- OW (road) Pilóta
- Kapcsolat:
-
- Top Pilóta
van egy haverom,kedden vizsgazna ha van ra lehetoseg,Szigyi neven,ha megoldhato jelezzetek vissza lecci...

- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Várjuk ezerrel!gombocfej írta:van egy haverom,kedden vizsgazna ha van ra lehetoseg,Szigyi neven,ha megoldhato jelezzetek vissza lecci...![]()
![]()

- BengA
- OW (road+ovál) Pilóta
Sziasztok!
Fatalin József (BengA) vagyok a Buchert Csabi munkatársa. Párszor voltam már fent a szerveren és most Csabi csábítására ezúton szeretnék jelentkezni a bajnokságra és azt azt megelőző LICENC letételére.
Üdv:
BengA
Fatalin József (BengA) vagyok a Buchert Csabi munkatársa. Párszor voltam már fent a szerveren és most Csabi csábítására ezúton szeretnék jelentkezni a bajnokságra és azt azt megelőző LICENC letételére.
Üdv:
BengA

- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
BengA írta:Sziasztok!
Üdv:
BengA

Üdv a csapatban, várunk szerettel a vizsgán, - ami most elég messze van augusztus végén 2011.08.30-án 19.00-tól.

-
- Kapcsolat:
- BengA
- OW (road+ovál) Pilóta
Köszi!
Csabi..."Legalább lesz időm "kigyúrni" a csávót!! :-))"...nehogy a végén a padavan felülkerekedjen a mesterén
Csabi..."Legalább lesz időm "kigyúrni" a csávót!! :-))"...nehogy a végén a padavan felülkerekedjen a mesterén

- gstyle
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
Nos hát részemről befejeződött a szezon.
Nem látom semmi értelmét a továbbiakban, és még a hátralévő pályák sem vonzanak.
Nem látom semmi értelmét a továbbiakban, és még a hátralévő pályák sem vonzanak.
"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább." by Gilles Villeneuve
http://www.indycar-hungary.hu
http://www.indycar-hungary.hu
- BengA
- OW (road+ovál) Pilóta
Hello!
Tudom, hogy még korai mert még nincs jogsim, de az Arrows látom szabad. Oda akkor jelentkeznék is.
Köszönöm
Benga
Tudom, hogy még korai mert még nincs jogsim, de az Arrows látom szabad. Oda akkor jelentkeznék is.
Köszönöm
Benga

- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
BengA írta:Hello!
Köszönöm
Benga
Azzal gyere majd vizsgázni is, foglalva neked, egész addig míg nincs már más szabad autó

-
- OW (road) Pilóta
na helo ismét
ha lehet akkor visszajönnék valamelyik kocsiba persze ha van még szabad kocsi.
előre is köszi 

- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Én is beugranék pár futamra, de persze nem szeretnék sok vizet zavarni és ne is számítsatok tőlem eredményre, a cél, hogy ne menjek neki senkinek, meg ha úgy alakul és van olyan a pályán aki velem azonos tempóban megy azzal csatázzak.
MTCC 5.-ben maradással az év teljesítve
, sajnálom, hogy a csapat nem maradt egyben.
SENNA ESTRE jöjjön mindenki, kiírás hamarosan donington 1993-as f1 autók és eső ahogy akkor is. csak senna kocsi.......
18án vasárnap!
MTCC 5.-ben maradással az év teljesítve

SENNA ESTRE jöjjön mindenki, kiírás hamarosan donington 1993-as f1 autók és eső ahogy akkor is. csak senna kocsi.......
18án vasárnap!

- BengA
- OW (road+ovál) Pilóta
Sziasztok!
Pénteken kiderül mikor kell suliba mennem és remélem nem fog ütközni a csütörtök estékkel mert akkor
Minden esetre azért feltennék egy kérdést. Az előző futamon (Spa) felmerült ez az Arrows-os dolog, mármint hogy inkább másik autóval menjek, mert ezek tartalék kocsik ha jól emlékszem.
Akkor mi legyen? Nekem nem gond ha másikkal kell mennem, viszont ha így van, akkor légyszi a szabad kocsikról egy listát szeretnék kérni ha nem gond.
Előre is köszönöm!
Pénteken kiderül mikor kell suliba mennem és remélem nem fog ütközni a csütörtök estékkel mert akkor

Minden esetre azért feltennék egy kérdést. Az előző futamon (Spa) felmerült ez az Arrows-os dolog, mármint hogy inkább másik autóval menjek, mert ezek tartalék kocsik ha jól emlékszem.
Akkor mi legyen? Nekem nem gond ha másikkal kell mennem, viszont ha így van, akkor légyszi a szabad kocsikról egy listát szeretnék kérni ha nem gond.
Előre is köszönöm!

-
Szerintem nézz körül itt az első hozzászólásban!BengA írta:Sziasztok!
Pénteken kiderül mikor kell suliba mennem és remélem nem fog ütközni a csütörtök estékkel mert akkor![]()
Előre is köszönöm!

GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
- BengA
- OW (road+ovál) Pilóta
Szerintem nézz körül itt az első hozzászólásban! 
Arrows
#28 üres
#29 üres
Ezért választottam
Csak az nincs odaírva, hogy tartalék autó amit ugye csak most tudtam meg.

Arrows
#28 üres
#29 üres
Ezért választottam

Csak az nincs odaírva, hogy tartalék autó amit ugye csak most tudtam meg.

- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Bocs kicsit le vagyok maradva az adminisztrációban, első hozzászólás mindjárt frissítve, átolvasom ki mit akar, arrows ügyben nem olvastam teljesen bele a dologba, de mivel a MOD-ban választható amennyiben valaki azt szeretne az övé.

- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
BenceBalla #22 BMW Sauber
BengA #28 Arrows
Metosz #20 HRT
Beírva.
@Benga
A tartalék kocsik úgy lettek berakva, hogy elég legyen akkor az indulásnál a hely mindenkinek, de igazából szabályozás, - hogy ha később üresek lesznek akkor ne válasszuk őket - nem volt, ellenben abban Gadflynak igaza van, hogy ragaszkodni szoktunk a lehető legközelebbi szimulációhoz és ezek a csapatok most nincsenek pályán. Ezért amennyiben neked megfelel átírlak csapattársnak téged a BMW Saubernél Balla Bence mellé.
Várom válaszod!
@Bence
Tesztfutamra kedden jogsit aktiválni légyszi majd gyere!
BengA #28 Arrows
Metosz #20 HRT
Beírva.
@Benga
A tartalék kocsik úgy lettek berakva, hogy elég legyen akkor az indulásnál a hely mindenkinek, de igazából szabályozás, - hogy ha később üresek lesznek akkor ne válasszuk őket - nem volt, ellenben abban Gadflynak igaza van, hogy ragaszkodni szoktunk a lehető legközelebbi szimulációhoz és ezek a csapatok most nincsenek pályán. Ezért amennyiben neked megfelel átírlak csapattársnak téged a BMW Saubernél Balla Bence mellé.
Várom válaszod!
@Bence
Tesztfutamra kedden jogsit aktiválni légyszi majd gyere!

- BengA
- OW (road+ovál) Pilóta
Sziasztok!
Metosz, lehet nem jó helyre írtam, de akkor ide is beírom. A jelentkezés monzai futamra topicban jeleztem, hogy Makako-val megegyeztünk (persze ha nem gond), hogy mellé ülnék be a Virgin-be.
Elnézést ha kellemetlenséget okozok, remélem megoldható.
Köszönöm.
Metosz, lehet nem jó helyre írtam, de akkor ide is beírom. A jelentkezés monzai futamra topicban jeleztem, hogy Makako-val megegyeztünk (persze ha nem gond), hogy mellé ülnék be a Virgin-be.
Köszönöm.

- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Természetesen nem,BengA írta:Sziasztok!
Köszönöm.

csak akkor gond, ha mások érdekeibe ütközik - ül már valaki benne.
Első hozzászólás frissítve, papíron 4 üres autó van, gyakorlatban több (Tommy autóját nem vontam még továbbra sem vissza és mivel Zsozsesz rendszeresen van, gondoltam ha esetleg beugrik akkor úgy is odamenne, ennyi jár a MOD egyik főalkotójának.)

- BengA
- OW (road+ovál) Pilóta
-
- OW (road) Pilóta
- Kapcsolat:
Sziasztok! Tegyetek át tartalékosnak, ha lehet. Elég kevés időm van mostanában.
Ha lesz egy kis időm készülni, akkor majd benézek néhány futamra. Majd nézlek titeket közvetítéskor 
Sok sikert!

Sok sikert!
-
- OW (road) Pilóta
- Kapcsolat:
Üdv srácok!
Újul erővel és új géppel visszatérnék kocsikázni.
Kell vmi tesztfutamot mennem vagy vmi? Melyik autó szabad?
Ha üres az egyik ferka oda becsücsülnék ha nem maradhat a jó öreg Torro :D
Újul erővel és új géppel visszatérnék kocsikázni.
Kell vmi tesztfutamot mennem vagy vmi? Melyik autó szabad?
Ha üres az egyik ferka oda becsücsülnék ha nem maradhat a jó öreg Torro :D

-
- OW (road) Pilóta
- Kapcsolat:
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
bpetya írta:Hali
Átülnék Bedy helyére a Ferrariba, már meg lett beszélve Bedyvel.

-
- OW (road) Pilóta
- Kapcsolat:
Köszönöm!metosz írta:bpetya írta:Hali
Átülnék Bedy helyére a Ferrariba, már meg lett beszélve Bedyvel.átírva!

-
- Kapcsolat:
Aktuális pilótastátuszok frissítve!
Sajnos Makákónak, bpetyának és Gombócfejnek ez volt a második futamuk amikor nem jöttek, így a tesztfutam teljesítése szükséges, hogy indulhassanak a következő versenyen!
Az érvényes jogsival rendelkezők közül Gabor és Tamas Hakucsak nem fogadta el a versenyszabályzatot, kérem olvassátok el és pótoljátok az elmaradást, hogy indulhassatok legközelebb is. Köszönöm
Tamas Hakucsak és Gombocfej nem jelzett, hogy jön vagy sem a singaporei futamra.
Sajnos Makákónak, bpetyának és Gombócfejnek ez volt a második futamuk amikor nem jöttek, így a tesztfutam teljesítése szükséges, hogy indulhassanak a következő versenyen!
Az érvényes jogsival rendelkezők közül Gabor és Tamas Hakucsak nem fogadta el a versenyszabályzatot, kérem olvassátok el és pótoljátok az elmaradást, hogy indulhassatok legközelebb is. Köszönöm
Tamas Hakucsak és Gombocfej nem jelzett, hogy jön vagy sem a singaporei futamra.
Buchert Csaba
-
- Kapcsolat:
Aktuális jogsik frissítve!
Kopi, bpetya, gombocfej és makako jogsi erősítés teljesítve!!
Kopi, bpetya, gombocfej és makako jogsi erősítés teljesítve!!
Buchert Csaba
-
- Kapcsolat:
Norbi, Danikosz, 11Tom11 nem jelentkezett és nem is jött a futamra ők elvesztették az autójukat.
Gilberto jelentkezett, de betegsége miatt nem tudott jönni, sajnos neki is ez volt a második kihagyása.
Mindannyian jogsierősítésre kényszerülnek, ha jönni szeretnétek a futamra!
Továbbá:
Bence Balla nem jelentkezett és nem is volt.
Gilberto jelentkezett, de betegsége miatt nem tudott jönni, sajnos neki is ez volt a második kihagyása.
Mindannyian jogsierősítésre kényszerülnek, ha jönni szeretnétek a futamra!
Továbbá:
Bence Balla nem jelentkezett és nem is volt.
Buchert Csaba
- BengA
- OW (road+ovál) Pilóta
Sziasztok!
Lenne egy apró észrevételem. A versenyek utáni statisztikában az Arrows-ba vagyok feltüntetve nem a Virginbe. Nem zavar, csak gondoltam jelzem a dolgot.
Üdv
Lenne egy apró észrevételem. A versenyek utáni statisztikában az Arrows-ba vagyok feltüntetve nem a Virginbe. Nem zavar, csak gondoltam jelzem a dolgot.
Üdv

- Tommy78
Gondolom eleinte az Arrows-al mentél és oda kaptad a pontot, a program, ezek után is ahhoz a csapathoz adja a pontodat, és nem vesz figyelembe, hogy már másik csapattal mész.BengA írta:Sziasztok!
Üdv
-
- OW (road) Pilóta
- Kapcsolat:
Melyik pálya lesz az Indiai helyett?
Én Hockenheimet javaslom, azt mindenki ismeri és szerintem egy jó pálya versenyzésre.
Én Hockenheimet javaslom, azt mindenki ismeri és szerintem egy jó pálya versenyzésre.

- BengA
- OW (road+ovál) Pilóta
Ok, köszi a választ. Mondjuk mind1, a lényeg, hogy azt a sok gyűjtött pontot nekem adjaTommy78 írta:Gondolom eleinte az Arrows-al mentél és oda kaptad a pontot, a program, ezek után is ahhoz a csapathoz adja a pontodat, és nem vesz figyelembe, hogy már másik csapattal mész.BengA írta:Sziasztok!
Üdv

- GABOR
- OW (road) Pilóta
Támogatom ezt a javaslatot!bpetya írta:Melyik pálya lesz az Indiai helyett?

-
- Kapcsolat:
Én nem, mert jövőre úgyis lesz a naptárban.GABOR írta:Támogatom ezt a javaslatot!bpetya írta:Melyik pálya lesz az Indiai helyett?
Meg addig lehet kijön valami beta....
Ha jól tudom megcseréljük a következő két versenyt.
Buchert Csaba
- Bedy
- Kapcsolat:
Szerdáig kérném türelmeteket, akkor minden tisztázódni fog.
Megértéseteket köszönöm.
Megértéseteket köszönöm.
Start Me Up