Hozzászólás
Szerző: Csaba » szer. aug. 22, 2012 2:06 pm
Bercisan a problémák a következők voltak:
1., a vágás itt idézném Tony vágásellenőrzésnek eredményét:
"Urak!
Úgy tűnik, még mindig nem lehet megérteni, hogy A PÁLYA A FEHÉR VONALIG TART!!! Nem ameddig aszfalt van, nem, hanem ahol egy szép fehér csík megy a pálya mellett. Hogy lehet, hogy még Holmes és Watson sem találna vágást Kazard futamában? Persze ez nem azokra vonatkozik, akik csak párszor vágtak, az megesik, de van, aki minden körben úgy vette az első kanyart, hogy lement a falig. Továbbá az időmérőt is valakinek ellenőriznie kell, akinek van replaye legközelebb, mert ott is volt szabálytalan kör.
A vágásokat kb a feléig mindenkinél megnéztem, utána a célba érkezők gyakorlatilag nem vétettek, legfeljebb véletlenből.
Tony 3
Turi 1
Kazard 0
Gadfly 5
Tommy78 1
Stork 2
Danikosz 5
Deuce 4
CsaB 8
Bercisan 22
Csaba 4
BengA 2
"
Mint látod összesen 22x vágtál és szerintem ez csak az ami durva volt.
Emelett ha jól tudom a rajtnál is okoztál kavarodást + 1-2 embert "lemészároltál".
Nem írok nevet, mert ő nem akarja, ezért nem is óvott. De olvasd el a hockenheimi topicot....
Vagy itt van:
"Kedves Mindenki!
Akkor eddig bírtam, hogy mindig Mindenkit előzékenyen elengedek és normálisan viselkedek másokkal szemben.
Akkor itt most PONT-ot rakok a végére.
Nem így ismertetek meg ahogy most fogalmazok, de betelt a pohár. Ne fogok nevekkel dobálózni, leszarom ki/kik voltak előttem...egyszer szátbasztátok az első szárnyam amivel elértétek, hogy csak kers-el legyek olyan gyors mint más anélkül. Benyeltem, bár így gecire lelassultam, de mit számít egy hátul kullogó pilóta. De az bazdmeg, hogy kemény keverékkel beérek valakit, aki a szarrá koptatott puhájával lajoskodik, na itt akkor vége.
Most vagy komolyan vesszük és tiszteletben tartjuk a másikat, vagy üres az autóm és nem fenyegetőzök hanem KÉREK!!!
Köszönöm"
Harag nincs, de kérlek okosabban versenyezz.
Buchert Csaba