Jelentkezés szimulátor bajnokságokra, kiemelt versenyekre! Minden téma első hozzászólásában találhatók, a rendszeresen frissített, hivatalos információk. A verseny részvételhez licenc - jogosítvány szükséges. Sport és etikai szabályok betartása mind a pályán, mind a fórumon kötelező! Versenyző felelőssége továbbá, hogy naprakészen ismerje és betartsa a weboldalon vagy a fórumon közölt aktuális információkat, szabályzatot.
MTCC 2014 (Junior-Szenior) Bajnokság
2014-ben az idei évtől eltérően két Sorozatból fog állni az MTCC Bajnokság. Januárban a GT3 Bajnoksággal indítunk, és jelen szabályzat és jelentkezés is csak erre a GT3 Bajnokira Érvényes.
Az első sorozat 12 fordulóból áll, az első futam Január 9-én lesz.
A Bajnokság főbb részleteit, lebonyolítását megtaláljátok a 2014-es GT3 Szabályzatban. A Junior-Szenior Értékelésben annyi különbség lesz, hogy csak abban az esetben lesz külön Szenior, illetve Junior Értékelés, amennyiben adott kategóriában legalább 8 fő elindul. A GT3 Bajnoki időtartama alatt ismét lesz egy Hotlap verseny, melyet szintén a Híres Nordschleifén tartunk, a szerver Január 9-től, Június 9-ig fog futni ez alatt lehet majd megfutni mindenkinek a legjobb időt, aki indulni szeretne rajta, részletesebben a Szabályzat XIII.-as pontjában olvashattok.
Ezt kétféleképpen is megtehetitek:
- adótok 1%-át nekünk utaljátok,
- illetve a bajnokságban résztvevők, szerverünket használók, támogatással legalább 2000 Ft értékben az alábbi számlaszámon.
Adó 1%
MAGYAR SZIMULÁTOR SPORT ÉS SZABADIDŐ EGYESÜLET
Adószámunk: 18265486-1-43
Támogatás
Név: Magyar Szimulátor Sport és Szabadidő Egyesület
Bankszámlaszámunk:
CIB GIRO - 10702349-48766306-51100005
Első körben megkérnék Mindenkit aki szeretne indulni, vagy csak kíváncsi rá, hogy milyen lesz a Bajnoki felépítése, szabályrendszere, olvassa el a szabályzatot, töltse le a modot, és a kiegészítőket és tesztelje le. Fontos a teszt, mivel az autók nem egyformák, és jelentkezés után autóváltást Nem fogadunk el!
Éppen ezért adunk elég időt, hogy leteszteljétek a modot, és eldöntsétek melyik autóval induljatok. A jelentkezést December 19.-én 19.00-kor fogom megnyitni.
Amennyiben ezek után úgy döntetek, hogy jelentkeztek a Bajnokságra, akkor először a Szabályzatot fogadjátok el egy hozzászólásban jelezve, melyet itt megtehettek: MTCC 2014 GT3 Szabályzat
A Bajnokságban szereplő 10 autó típusról készítettem egy összefoglaló PDF dokumentumot, melyben mindegyik típusról megtaláljátok a főbb jellemzőket, valamint a dokumentum végén a gumik esőben való működéséről is találhattok egy grafikont:
Hivatalos Tesztfutam időpontok, amikor lehetőség lesz a vizsgázásra a Bajnokság megkezdése előtt:
2013. Január 6. (hétfő) – Dubai
2013. Január 7. (kedd) –Dubai
2013. Január 8. (szerda) - Dubai
Bárkinek, bármi kérdése van a Bajnoksággal kapcsolatban, bármi ami nem világos a szabályzatban, azt kérném az erre kijelölt témában tegye meg: MTCC 2014 Csevegő
FONTOS!
A modot, egy teljesen friss modoktól és pályáktól mentes rFactorra tegyétek, mert hibát okozhat.
rFactor telepítés után, először a Modot tegyétek fel, (a mod tartalmazza a nyelvi csomagot is, így aki használta a magyarosítást, annak nem kell külön már feltennie) ezután jöhet a pálya bemásolása, GID Plugin, majd az RFE 1.2 Eső plugin. A plugin telepítési helyének azt az rFactort adjátok meg, ahova a modot feltelepítettétek, tehát ne próbáljatok meg egy külön helyre telepítést készíteni a pluginról, mert nem működik.
Bajnokságra jelentkezés, és autó választás Szabályai:
December 19-én 19.00-tól jelentkezhet az idei MTCC Bajnokság Abszolútban elért TOP10 Versenyző, név szerint a sorrend:
Tommy78, Gadfly, Giorgio, Zsozsesz, Kopi, Norbi, Turi, Csaba, Dani, Makákó
Ők 10-en December 20 19.00-ig adhatják le a jelntkezésüket, természetesen amennyiben a TOP10 jelentkezés előbb lezajlik, akkor indulhat a második kör, melyben mindenki más leadhatja a jelentkezését, viszont aki Jogosítvánnyal rendelkezik Road pályára, tehát aki F1 vagy Indy Road licensszel rendelkezik, ők előnyben részesülnek a teljesen új versenyzőkkel szemben.
Maximális Nevezési létszám 30 fő, tehát minden autó típusra, maximálisan 3 versenyző adhatja le a jelentkezését. Csapatverseny nem lesz, tehát mindenki egyénileg indul a Bajnokságban, így csapat nevet nem kell megadni, viszont tudni kell, hogy egy Autótípushoz 1 Pithely párosul, tehát valamilyen szinten össze kell beszélni a másik két versenyzővel, hogy ki mikor szeretne pitelni.
Rajtszám választás szabályai a Szabályzatban olvashatóak, a lényeg, hogy 1-99-ig lehet számot választani, viszont aki indult idén, azok a versenyzők az idei Abszolútban elért helyezésének megfelelő rajtszámot választhatja, amennyiben szeretné, így ők előnyben részesülnek.
A Jelentkezést az alábbi formában kérném leadni:
- Versenyző Valós Neve:
- Játékban használt név:
- Autó típus:
- Rajtszám:
- Életkor:
A jelentkezés ma 19.00-tól lesz nyitva, mivel a fórum órája 1 órával előrébb van, így fórum idő szerint 20.00-tól lehet jelentkezni.
Tehát fórum idő szerint a 19.59-kor vagy ez előtt beérkezett nevezést nem fogom elfogadni, erre figyeljetek, ne ilyen miatt csússzon le valaki a kiválasztott autójáról!
Megkérnék Mindenkit, hogy a nevezését mindenki a kiírtak alapján adja le, es Mindenki csak a saját foglalását írja be, tehát több autót a társunk nevében nem veszem érvényesnek!
Akik a top10-ben voltak, ők is majd írjak ide be a nevezésüket a fentiek alapján!
Köszönöm!
- Versenyző Valós Neve: Fekete Mihály
- Játékban használt név: Misi
- Autó típus: Ford GT GT3
- Rajtszám: 46
- Életkor: 23
Szerk: Az mennyire fail, hogy a csevegő topicba írtam be a jelentkezést? Csodálkozok is, hogy alig vagyunk abban a topicban, meg hogy senki se jelentkezett, és ha Bodzzza nem ír kommentet, akkor ide se nézek be
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fekete Misi szomb. dec. 14, 2013 7:02 pm-kor.
Fekete Misi írta:- Versenyző Valós Neve: Fekete Mihály
Szerk: Az mennyire fail, hogy a csevegő topicba írtam be a jelentkezést? Csodálkozok is, hogy alig vagyunk abban a topicban, meg hogy senki se jelentkezett, és ha Bodzzza nem ír kommentet, akkor ide se nézek be
már majdnem bemásoltam ide jelentkezésed, amikor már láttam itt is van
Fekete Misi írta:- Versenyző Valós Neve: Fekete Mihály
- Versenyző Valós Neve: Papp Nándor
- Játékban használt név: Dietrich
- Autó típus: BMW
- Rajtszám: #888
- Életkor: 48,5
"Indianapolis kemény volt velem pályafutásom során. Az őrületbe kerget. Itt érhetsz el a legmagasabbra, de itt süllyedhetsz a legmélyebbre is." Paul Tracy
A BMW-re jelenleg 4-en jelentkeztetek. Bár tudom, hogy a sorrend dönt, de többen a csevegő topicban mar értekeztek ezidáig, hogy ki es mivel szeretne indulni.
Bandi és Erik mar jelezte szándékát a BMW-re, sőt a festésük is elkészült.
Nyilván ha Tjoe es Dietrich is jelzi a szándékát mindenki az szerint tervezi hogy mivel induljon igy ezt 4-en beszéljetek meg ki az a 3 aki BMW-vel fog menni.
"Indianapolis kemény volt velem pályafutásom során. Az őrületbe kerget. Itt érhetsz el a legmagasabbra, de itt süllyedhetsz a legmélyebbre is." Paul Tracy
Azért nem jár valami plusz, hogy én voltam az első jelentkező. Pedig lvl 2-őn csináltam, mert beteg is vagyok. Mondjuk annyi pontot kaphatnék, hogy már most meglegyen a bajnoki cím. Szerintem ez fair kérés nem?
Helló,Sziasztok, Bandika és Tjoe én is viszont Üdvözöllek márkatársaim
Ha gondoljátok akkor cseveghetünk a Skypen is . A Skype nevem : Erick3331
Hamarosan találkozunk a pályán
MOTORSPORTS NUMBER ONE!!!FAIR PLAY RACE!!!ALWAYS BE YOURSELF!!!
kopicuccai/hovaszarjak izékkel nem lehet valamit csinálni? :D
vagy csináljam meg én kézzel, hogy kitörlöm a hivatkozásokat? mert az ideg szétcsesz tőle :D
Csaba írta:kopicuccai/hovaszarjak izékkel nem lehet valamit csinálni? :D
vagy csináljam meg én kézzel, hogy kitörlöm a hivatkozásokat? mert az ideg szétcsesz tőle :D
Szerintem ezt csak Kopi tudja törölni, mivel az a kép hivatkozás az ő aláírásába van (egyébként nem is jelenik meg nálam) :D
Megkérdezhetem, hogy a Nordschleife hotlapozásból a csak indycarban induló nagyon kedves kollégákat miért zárjuk ki? Én nagyon nagyon szeretnék Nordschleifézni, de nincs időm két bajnokságban indulni... Szerintem az csak jót tenne az egésznek, ha minél többen futnának ott hotlapot...bajnokitokba úgysem számít bele. Nincs igazam? Annyira jófejek vagytok Meg szépek
W A Mozart írta:Megkérdezhetem, hogy a Nordschleife hotlapozásból a csak indycarban induló nagyon kedves kollégákat miért zárjuk ki? Én nagyon nagyon szeretnék Nordschleifézni, de nincs időm két bajnokságban indulni... Szerintem az csak jót tenne az egésznek, ha minél többen futnának ott hotlapot...bajnokitokba úgysem számít bele. Nincs igazam? Annyira jófejek vagytok Meg szépek
Mondjuk én sem értem, ha nincs értékelve a bajnokságban, akkor miért kell összekötni mégis a bajnoksággal!?!
Szerintem ezen esetleg lehetne változtatni, lehet engem is érdekelne akkor.
- Versenyző Valós Neve: Papp Nándor
- Játékban használt név: Dietrich
- Autó típus: MERCEDES SLS AMG
- Rajtszám: 65 (és akkor nem gond a 888)
- Életkor: 48
Ide írom:
rF
MAS File Utility
3D SimEd
3ds Max (iray render)
Ha ismered a 3ds Max-et, akkor könnyű folyamat, ha nem, akkor esélytelen, hogy leírjam, ahhoz túl komplex.
Tudom hülye kérdés, mert szinte mindenkinek ugyanannyi ideje van az új pályákra, de a következő bajnoki pályák sorjában mikor kerülnek kihirdetésre?
A Dubai pálya az a Jas Marina Ciurcit, vagy új pályát kell 2 nap alatt tanulni ?
Tudom tudom mindenki /szinte/ ugyanakkor kapja meg, de felmerült a kérdés bennem, hogy mennyi időnk van a soron következő futamokra felkészülni.
Az élet egy nagy verseny! Aki túléli az a győztes! Best F1 BL