-
- OW (road) Pilóta
Re: MF1B 2014 JELENTKEZÉS
Sziasztok!
Csak szeretnék szólni, hogy tegyetek át beugró pilótának, mert sajnos előreláthatólag viszonylag sok futamot ki kell majd hagynom egy másik bajnokság miatt, de ha nem ütközik a kettő, akkor mindenféleképpen jönnék.
Csak szeretnék szólni, hogy tegyetek át beugró pilótának, mert sajnos előreláthatólag viszonylag sok futamot ki kell majd hagynom egy másik bajnokság miatt, de ha nem ütközik a kettő, akkor mindenféleképpen jönnék.
- finiser
- OW (road+ovál) Pilóta
- Admin: Admin
Sziasztok!
Jelentkezem a bajnokságba állandó pilótaként! (tartalék státuszból)
Látom megfogyatkozott a mezőny, ezért ha lehet a #69 autót választanám, ha nem akkor jó a #88 !
Látom megfogyatkozott a mezőny, ezért ha lehet a #69 autót választanám, ha nem akkor jó a #88 !
Sipkai Béla
-
Oksi! Várj még a választással, mert holnap pár autó fel fog még szabadulni, ugyanis van pár inaktív pilótánk.finiser írta:Sziasztok!
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
-
FIGYELEM!
Aktualizálva lettek az autófoglalások, ugyanis páran elvesztették pilótaüléseiket az inaktivitásuk végett.
Az érintett pilóták: Lionel Ferkovics, Sasa, Wega, Bányai Imre, Toxic
Természetesen várjuk vissza mindannyiukat, viszont autót egy megerősített tesztfutam után tudnak újra választani.
Így jelenleg 10 üres pilótaülés maradt! Jelenleg 4 "Csapat nélküli (beugró) pilóta" van, így ha gondoljátok átalakítható a státuszotok.
A pilótakiosztások frissítve lettek a Bajnokságra jelentkezés első hsz-ben! LINK
Aktualizálva lettek az autófoglalások, ugyanis páran elvesztették pilótaüléseiket az inaktivitásuk végett.
Az érintett pilóták: Lionel Ferkovics, Sasa, Wega, Bányai Imre, Toxic
Természetesen várjuk vissza mindannyiukat, viszont autót egy megerősített tesztfutam után tudnak újra választani.
Így jelenleg 10 üres pilótaülés maradt! Jelenleg 4 "Csapat nélküli (beugró) pilóta" van, így ha gondoljátok átalakítható a státuszotok.

A pilótakiosztások frissítve lettek a Bajnokságra jelentkezés első hsz-ben! LINK
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
- finiser
- OW (road+ovál) Pilóta
- Tommy78
A monacoi futam után a #7-es Ferrari szabad lesz.
Bocs Gadfly!
Bocs Gadfly!
- RPeti
- CsaB
- OW (road) Pilóta
- Kapcsolat:
Montreáli pálya mikor várható ?
-
Szombat (akkor erek haza) v legkesobb vasarnap. Offline addig lehet keszulni a tavalyi palyaval, mert iden is az lesz (1-2 aprosag lesz modositva a gdb-be).
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
-
Pálya kint! http://maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=23&t=2132#p70962CsaB írta:Montreáli pálya mikor várható ?
Elnézést a csúszásárt...

GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
-
Sziasztok!
Jelentkezem beugró pilótaként a Montreáli futamra. Mod-ot próbálgatom, ismerkedünk. Előtte az IndexF1-ben, HF1L-ben versenyztem, jelenleg a PSRL-ben versenyzem, kb finiser szintjén. Mikor történik a teszt vezetés? Egyéb infó?
Köszi előre is, Tóth Levente
Jelentkezem beugró pilótaként a Montreáli futamra. Mod-ot próbálgatom, ismerkedünk. Előtte az IndexF1-ben, HF1L-ben versenyztem, jelenleg a PSRL-ben versenyzem, kb finiser szintjén. Mikor történik a teszt vezetés? Egyéb infó?
- Gilberto
- Top Pilóta
INDULÁS FELTÉTELEILevi11 írta:Sziasztok!
Minden olyan versenyző részt vehet a bajnokságban:
-aki rendelkezik érvényes Maszim Road licenszel (jogosítvánnyal),
-aki az MTCC bajnokság aktív résztvevője, annak nincs további feltétel,
-aki rendelkezik Road licenszel, de nem aktív az MTCC-ben, számára 1 tesztfutamon való részvétel, illetve annak 50%-os balesetmentes teljesítése szükséges,
-aki nem rendelkezik Road licenszel (új jelentkező), ezt mindenképp meg kell szereznie egy vizsga keretén belül. A vizsgák időpontjai a tesztfutamok napján 19:00 órától lesznek.
Vizsga feladatok:
* 107% - 5-10 kör adott időn belül, egyben teljesítve, szabályosan
* TTT - távolság tartás teszt és szabályos előzések
* Tesztverseny - a táv 50-100%-nak balesetmentes teljesítése
Időpontok az aktuális versenykiírásban Futamok->Montreal itt a fórumban!
http://maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=23&t=2132
Időterv / Tesztfutam / Jogosítványszerzés:
2014. 06. 10. Kedd
18:30 - 19:30 Vizsgáztatás
19:30 – 19:38 Bemelegítés (8 perc)
19:38 – Tesztfutam (Felvezető kör + álló rajt, teljes táv 100%)

Manchester United
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Hát vizsga az már kedden volt, de ha jössz kapsz kocsit, szerveren teljesítsél legalább 20 kört. Sajnos nyár eleje van és kevés versenyző áll rajthoz, de biztosan megtalálod a versenyt a pályán. Vasárnap legalább egy órával futam előtt legyél légyszi szerveren, hogy egy kicsit tesztelhessünk, pár feladatot megcsinálhassunk a Gilberto által írt dolgokból.Levi11 írta:Sziasztok!

-
Bocs urak, ez a hétvége mégsem jön össze, a következő osztrák díjra ígérem magam.
Levi
Levi
- Peter Szentpeteri
- OW (road+ovál) Pilóta
Szeretném beugró pilótára rakni a státuszom, valahogy én nem bírom ezt a fajta versenyzést, hogy spórolni kell a gumival illetve a benzinnel, már nem tudom élvezni.

A képet köszi Gábornak :D
-
- OW és zárt kasztnis (road) Pilóta
Részemről felszabadítom az autómat, időhiányában, illetve kedvem sincs sajnos. További jó versenyzést! 

-
minikimi írta:bocsi sracok ez a bajnoksag nekem offi. beugronak maradok es egyket jobb palyan indulok.
sajnalom, hogy nem tudtam ugy igazabol kielvezni a versenyzest inkabb az endurancehoz sorolnam hogy vegigmegyek a tavon , de kb meg annyi sem tortenik mint egy psrl endun :/ kar erte... a masik, a gumikopas mondhatjatok hogy kilett fejlesztve elhiszem hogy sokat foglalkoztatok vele, de azert elozo versenyeken nagyon latszott az,hogy mennyire nem fogynak az idei gumik.itt meg az ellentetje van.+ a iranyithatosag nem megy nekem. a simco csinalt egy realis modot annak idejen hivatalos forrasokbol, infokbol attol ez elegge elter jo azota valtoztak az autok teny, de az az alulkormanyzottsag amit erzek az szerintem sok es allithatom ide ,oda vagy akarmerre a setet kb megmarad.kb ennyi. am a moddal valo hosszu munkara annyit , hogy koszi hogy ennyit dolgoztatok vele le a kalappal. a modellek a hangok a fogyasztasos dolog tok jok voltak tetszett :D .
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
-
TABELLA FRISSÍTVE A MONTREALI ÉS SPIELBERGI ADATOKKAL!
TOVÁBBÁ A MÉDIATÁR IS FRISSÍTVE.
A SZABAD/FOGLALT AUTÓK LISTÁJA ÁTKERÜLT A 2. HOZZÁSZÓLÁSBA.
TOVÁBBÁ A MÉDIATÁR IS FRISSÍTVE.
A SZABAD/FOGLALT AUTÓK LISTÁJA ÁTKERÜLT A 2. HOZZÁSZÓLÁSBA.
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
-
Szervusztok!
Frissen regisztrált tag vagyok.
Tulajdonképen versenyezgettem kicsit magamban, amikor arra gondoltam milyen jó lenne másokkal játszani és nem a gép ellen.
Nézegettem az oldalt, ami nem világos, hogy mi mennyibe kerül? Magát a szimulátort le tudom-e innen tölteni, illetve az is mennyibe kerül?
Illetve az MTCC-t csak sejtem, hogy mi lehet (valami WTCC szerű csak internetesbe), de amikor rákerestem neten nem találtam róla semmit.
Illetve év közben tudok-e csatlakozni, van-e autó egyáltalán.
Tulajdonképen versenyezgettem kicsit magamban, amikor arra gondoltam milyen jó lenne másokkal játszani és nem a gép ellen.
Nézegettem az oldalt, ami nem világos, hogy mi mennyibe kerül? Magát a szimulátort le tudom-e innen tölteni, illetve az is mennyibe kerül?
Illetve az MTCC-t csak sejtem, hogy mi lehet (valami WTCC szerű csak internetesbe), de amikor rákerestem neten nem találtam róla semmit.
-
- OW (road+ovál) Pilóta
A bajnokik teljesen ingyenesek, úgy, ahogy a modok is. Év közben is lehet jelentkezni és van szabad autó, mind az F1-ben, mind az MTCC-ben. (Jól gondolod, az MTCC hasonló túraautó-bajnokság, mint a WTCC, de más típusú autókkal. A következő "Fordulóban" DTM következik.)Szabó András írta:Szervusztok!
De a "szakik" (Gadfly, Tommy78) bővebb tájékoztatást tudnak adni.

Azazamaz #7
- CsaB
- OW (road) Pilóta
- Kapcsolat:
@Gadfly
Az éves MASZIM naptárban a következő futamnak a Nürburgring a következő futam ami ki van írva, azonban tavaly is ez a pálya szerepelt a naptárban, mint ahogy a valóságban is, viszont az idei évre ennek értelmében Hockenheim az idei VB következő futama : http://www.formula1.com/races/calendar.html bízom benne h ez lesz valóban
és csak nyomtatási hiba a naptárban szereplő kiírás 
Az éves MASZIM naptárban a következő futamnak a Nürburgring a következő futam ami ki van írva, azonban tavaly is ez a pálya szerepelt a naptárban, mint ahogy a valóságban is, viszont az idei évre ennek értelmében Hockenheim az idei VB következő futama : http://www.formula1.com/races/calendar.html bízom benne h ez lesz valóban

-
Igy van! A nyomtatasi hibaert elnezest. Szerintem holnap meg is lesz a futamkiiras es a palya is.CsaB írta:@Gadfly
Az éves MASZIM naptárban a következő futamnak a Nürburgring a következő futam ami ki van írva, azonban tavaly is ez a pálya szerepelt a naptárban, mint ahogy a valóságban is, viszont az idei évre ennek értelmében Hockenheim az idei VB következő futama : http://www.formula1.com/races/calendar.html bízom benne h ez lesz valóbanés csak nyomtatási hiba a naptárban szereplő kiírás

GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
-
Szabó András írta:Szervusztok!
Szia
INDULÁS FELTÉTELEI:
Minden olyan versenyző részt vehet a bajnokságban:
-aki rendelkezik érvényes Maszim Road licenszel (jogosítvánnyal),
-aki az MTCC bajnokság aktív résztvevője, annak nincs további feltétel,
-aki rendelkezik Road licenszel, de nem aktív az MTCC-ben, számára 1 tesztfutamon való részvétel, illetve annak 50%-os balesetmentes teljesítése szükséges,
-aki nem rendelkezik Road licenszel (új jelentkező), ezt mindenképp meg kell szereznie egy vizsga keretén belül. A vizsgák időpontjai a tesztfutamok napján 19:00 órától lesznek.
Vizsga feladatok:
* 107% - 5-10 kör adott időn belül, egyben teljesítve, szabályosan
* TTT - távolság tartás teszt és szabályos előzések
* Tesztverseny - a táv 50-100%-nak balesetmentes teljesítése
Időpontok az aktuális versenykiírásban Futamok->Hockenheim itt a fórumban!
http://maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=23&t=2141#p71290
Időterv / Tesztfutam / Jogosítványszerzés:
2014. 07. 15. Kedd
18:30 - 19:30 Vizsgáztatás
19:30 – 19:38 Bemelegítés (8 perc)
19:38 – Tesztfutam (Felvezető kör + álló rajt, teljes táv 100%)
Kérlek jelezd itt v. a hockenheimes topikban, hogy tudsz e jönni vizsgázni a fenti időpontban, mert akkor mi is úgy szervezzük az aznapi esténket, hogy a rendelkezésedre álljunk!
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
-
Folytassuk itt, most már elvileg mindenhova tudsz írni (adtam jogosultságot).Szabó András írta:Meg akarom próbálni ezt a bajnokságot, aztán majd meglátjuk.
Letöltöttem a setupot az rFaktorhoz, de amikor el akarom indítani (akár rendszergazdaként akár simán)
hibát ír ki, ami egy hosszabb angol szöveg a végén nagybetűvel írva, hogy (NOT RECOMMANDED)
Azt egyáltalán jól értem, hogy a MASZIM versenyei alapvetően az rFaktorra épülnek?
Igen a bajnokságok rFactorra épülnek. MF1B esetében viszont nem kell külön az alap rFactort feltelepítened, mert egyben tartalmaz mindent. A MOD-ot illetve mindent mást amit telepíteni kell, azokat megtalálod a futamkiírások első hozzászólásaiban a Futamok fórumban (azért nem linkelem, mert találd meg!

GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
-
Köszi szépen mindent, épp töltődik lefelé amit a topic elején találtam MF1B14 - FULLMOD v4 (ha jól értem ez tartalmaz egy rFaktor szimulátort)
Illetve ezt az autó, csapatválasztást, egyéb jelentkezési adatokat:
"-Nick név (bajnokságban használt név)
-Választott csapat és autó (csapatnév/rajtszám)
-Ha van, akkor csapattárs neve (nick), akivel együtt szeretne indulni
-Használt kormány márkája és típusa
-Életkor
-Tartózkodási hely (csak város)"
most kell megadnom Tommy78-nek pü-ben küldve, vagy elég akkor ha teljesítettem a vizsgafeladatokat?
Illetve ezt az autó, csapatválasztást, egyéb jelentkezési adatokat:
"-Nick név (bajnokságban használt név)
-Választott csapat és autó (csapatnév/rajtszám)
-Ha van, akkor csapattárs neve (nick), akivel együtt szeretne indulni
-Használt kormány márkája és típusa
-Életkor
-Tartózkodási hely (csak város)"
most kell megadnom Tommy78-nek pü-ben küldve, vagy elég akkor ha teljesítettem a vizsgafeladatokat?
-
Még kicsomagolni sem tudom a letöltött rFaktort. Megtalálni megtaláltam, de az a problémám, hogy az ott megadott jelszóval nem működik. Ha jó jelszót adtam meg egyáltalán, de úgy láttam ott másik nincsen.
Mi lehet a hiba?
Mi lehet a hiba?
- CsaB
- OW (road) Pilóta
- Kapcsolat:
próbáld meg újra letölteni pl ma, mert lehet amikor töltötted akkor a szerver le volt lassítva egy automata miatt és elképzelhető, hogy hibásan, vagy hiányosan érkezett meg. A jelszó pedig az ami a szabályzatban is benne foglaltatik :-)Szabó András írta:Még kicsomagolni sem tudom a letöltött rFaktort. Megtalálni megtaláltam, de az a problémám, hogy az ott megadott jelszóval nem működik. Ha jó jelszót adtam meg egyáltalán, de úgy láttam ott másik nincsen.
Mi lehet a hiba?
-
Köszi, megpróbálom.
-
Ugyan az a hiba most is:
"D:\rFactor_mf1b14\binkw32.dll: The specified password is incorrect."
- CsaB
- OW (road) Pilóta
- Kapcsolat:
milyen jelszót írtál be?Szabó András írta:Ugyan az a hiba most is:
a helyes ez: maszim.hu
kis-nagy betűkre figyelj, csak kicsivel kell írni és a .hu. is kell. :-)
-
Nagyon szépen köszi.
Így már mindjárt másképp működik.
Gyanús volt, hogy van másik jelszó is, mert én a kimi jelszót találtam, nyilván az a szerverhez kell, de mint láthatod abszolút nem értek hozzá, még sosem játszottam hálózaton keresztül
Viszont máris jönnek az újabb gondjaim: nem tudom hogyan telepítsem, setupot nem látok a kicsomagolt könyvtárban, vagy azon belül valahol, illetve demontoolsos iso fájlt sem, ha el akarom indítani az rFactort kéri a CD-t
Remélem még mindig nem gond, hogy ennyit értetlenkedek.
Így már mindjárt másképp működik.
Gyanús volt, hogy van másik jelszó is, mert én a kimi jelszót találtam, nyilván az a szerverhez kell, de mint láthatod abszolút nem értek hozzá, még sosem játszottam hálózaton keresztül

Viszont máris jönnek az újabb gondjaim: nem tudom hogyan telepítsem, setupot nem látok a kicsomagolt könyvtárban, vagy azon belül valahol, illetve demontoolsos iso fájlt sem, ha el akarom indítani az rFactort kéri a CD-t
- Makako
Hello. Én is segítenék szívesen de kb ennyit értek hozzá azóta is mint most te!
Nekem is sok segítség kellett és még kell is sokszor!
De vannak itt "guruk" és segíteni fognak többen is csak most szerintem nagyon nyári szünet van sok embernél! 

Annyiszor van igazam ahányszor csak akarom...

-
Letöltések, forma1 2014 egyéb ott asszem van crack:)Szabó András írta: ha el akarom indítani az rFactort kéri a CD-t
-
Megnéztem, de egyelőre nem találtam crack-et.
De az a gyanúm, hogy alapvető probléma, hogy nem indul a telepítás, mert nem látok setupot, így a crack-ig el sem jutottam.
De az a gyanúm, hogy alapvető probléma, hogy nem indul a telepítás, mert nem látok setupot, így a crack-ig el sem jutottam.
- CsaB
- OW (road) Pilóta
- Kapcsolat:
nem is baj hogy nem jutottál el a crackelésig mert az nem kell. nincs telepítés, csak kicsomagolod és játszol.Szabó András írta:Megnéztem, de egyelőre nem találtam crack-et.
a működő exe-t pedig itt találod=> http://maszim.hu/letoltes/VERSENYZES/FORMA1/2014/EGYEB és itt letöltöd az rF_exe_1 fájlt. azt kicsomagolod és az rFactor mappában lévő rFactor.exe-t felül írod vele.
-
Makako!
Ez megnyugtató amit írtál :D
Majd konzultáljunk, ha valamelyikünknek sikerült továbblépnie "erről a szintről"
Ez megnyugtató amit írtál :D
Majd konzultáljunk, ha valamelyikünknek sikerült továbblépnie "erről a szintről"
-
-
-
MF1B 2014 JELENTKEZÉS
-Nick név: Kovacs
-Választott csapat és autó: Ferrari #7 /* Amennyiben még kiadó,mert láttam hogy már irtatok ferrarira!:)*/
-csapattárs neve: Gadfly
-Használt kormány márkája és típusa: MTech MT-189
-Életkor: 17
-Választott csapat és autó: Ferrari #7 /* Amennyiben még kiadó,mert láttam hogy már irtatok ferrarira!:)*/
-
Tommy78 írta:-Nick név: Tommy78
-Választott csapat és autó: Ferrari #7
-Használt kormány márkája és típusa: Logitech G25
-Életkor: 35
-
Elnézést kérek mindenkitől,mert rossz helyre írtam a jelentkezést!!!
-
@Kovacs
Üdv.
Nem írtál rossz helyre, sőőt a lehető legjobb helyre írtál.
A bajnokság szabályzatában az áll (link), hogy csak azok a versenyzők indulhatnak el, akik rendelkeznek maszimos road licenszel (jogosítvánnyal). Az utóbbi időben volt pár eset, mikor kivételt tettünk, így ez most sem lesz másként, így ha időd is engedi, akkor várunk a mai hungaroringi futamon.
A futamról részletes infókat ill. jelentkezés EZEN a linken.
A road licenszet a következő pálya tesztfutamán tudod majd megszerezni ill. ha a mai futamon balesetmentesen célbaérsz, akkor csak egy rövidített vizsgára lesz szükség. Ami a mai napot illeti, annyi kitétel lenne, hogy az időmérőn ugyan részt vehetsz, viszont a rajtrácsa majd hátra sorolunk, mivel nem ismerünk még és elővigyázatosságból szeretnénk elkerülni az esetleges "incidenseket". Autót szabadon választhatsz (ha gondolod jöhetsz Kimi autójával is).
A fórumon adtam most neked jogosultságot (Pilóta rangot), így az általad látható összes topikba tudsz már írni.
Üdv.
Nem írtál rossz helyre, sőőt a lehető legjobb helyre írtál.

A bajnokság szabályzatában az áll (link), hogy csak azok a versenyzők indulhatnak el, akik rendelkeznek maszimos road licenszel (jogosítvánnyal). Az utóbbi időben volt pár eset, mikor kivételt tettünk, így ez most sem lesz másként, így ha időd is engedi, akkor várunk a mai hungaroringi futamon.

A road licenszet a következő pálya tesztfutamán tudod majd megszerezni ill. ha a mai futamon balesetmentesen célbaérsz, akkor csak egy rövidített vizsgára lesz szükség. Ami a mai napot illeti, annyi kitétel lenne, hogy az időmérőn ugyan részt vehetsz, viszont a rajtrácsa majd hátra sorolunk, mivel nem ismerünk még és elővigyázatosságból szeretnénk elkerülni az esetleges "incidenseket". Autót szabadon választhatsz (ha gondolod jöhetsz Kimi autójával is).
A fórumon adtam most neked jogosultságot (Pilóta rangot), így az általad látható összes topikba tudsz már írni.
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
-
Nagyon szépen köszönöm!
-
-
Sziasztok!
Letöltöttem az MF1B2014 modot és működik is, csak a pálya berakásokkal vagyok gubancba, azt hova kellene másolni?
Letöltöttem az MF1B2014 modot és működik is, csak a pálya berakásokkal vagyok gubancba, azt hova kellene másolni?
- BengA
- OW (road+ovál) Pilóta
GameData/LocationsKovacs írta:Sziasztok!

-
Annyival egészíteném ki, hogy általában (mindigBengA írta:GameData/LocationsKovacs írta:Sziasztok!

GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
- CsaB
- OW (road) Pilóta
- Kapcsolat:
Monza ? màr kìvàncsian vàrom, lassan màr csak 1 hèt van addig.
-
ma...CsaB írta:Monza ? màr kìvàncsian vàrom, lassan màr csak 1 hèt van addig.
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
-
-Nick név: Menyhart Istvan
-Választott csapat és autó: Force India #11 Perez
-Ha van, akkor csapattárs neve (nick), akivel együtt szeretne indulni: -
-Használt kormány márkája és típusa: Logitech MOMO
-Tartózkodási hely (csak város): Ócsa
-
Szia!menyharthun írta:-Nick név: Menyhart Istvan
A Mai futamon is szeretnél indulni? Ha igen, akkor ennek a részleteit ITT találod, illetve arra kérnélek, hogy legyél TS-n (Forma 1 szoba) és a szerveren 18:30-tól, hogy az indulásod és jelentkezésed feltételit át tudjuk beszélni.

GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
-
- OW (road+ovál) Pilóta
Eltört a fékpedálom, szóval a szezon nekem ezzel véglegesen véget ért.
Gratula mindenkinek, aki végig küzdötte/küzdi az évet! 

Azazamaz #7
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Rugo tort el vagy a pedal. Milyen pedal? Hat van egy elfekvo tartalek.Bodnar írta:Eltört a fékpedálom, szóval a szezon nekem ezzel véglegesen véget ért.Gratula mindenkinek, aki végig küzdötte/küzdi az évet!

-
- OW (road+ovál) Pilóta
Pedál. Thrustmaster, ritka sz*r csatlakozója van, szóval nem hinném, hogy olyan van, ami jó hozzá.metosz írta:Rugo tort el vagy a pedal. Milyen pedal? Hat van egy elfekvo tartalek.Bodnar írta:Eltört a fékpedálom, szóval a szezon nekem ezzel véglegesen véget ért.Gratula mindenkinek, aki végig küzdötte/küzdi az évet!
Azazamaz #7
- Matte
- OW (road+ovál) Pilóta
Nekem garival küldtek egy új pedáltörzset. úgy egy éve. Írj nekik supporton, küldj pár képet amin jól látszik a törés. és max egy hét alatt szerintem küldik.Még az is lehet hogy gari nélkül, csak ne engedd hogy lerázzanak, inkább várd meg míg nem válaszolnak, minthogy beletörődj az elutasításba, nekem 11 napi szenvedés volt megértetni velük hogy anyaghiba miatt tört el...Bodnar írta:Pedál. Thrustmaster, ritka sz*r csatlakozója van, szóval nem hinném, hogy olyan van, ami jó hozzá.metosz írta:Rugo tort el vagy a pedal. Milyen pedal? Hat van egy elfekvo tartalek.Bodnar írta:Eltört a fékpedálom, szóval a szezon nekem ezzel véglegesen véget ért.Gratula mindenkinek, aki végig küzdötte/küzdi az évet!

- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Egy pedál nem állíthat meg téged, vasdarab, hő, csavarok, ragasztót nem ajánlom, de célszerű emilt is írni, ahogy a kollega megjegyezte volt.Bodnar írta:Pedál. Thrustmaster, ritka sz*r csatlakozója van, szóval nem hinném, hogy olyan van, ami jó hozzá.metosz írta:Rugo tort el vagy a pedal. Milyen pedal? Hat van egy elfekvo tartalek.Bodnar írta:Eltört a fékpedálom, szóval a szezon nekem ezzel véglegesen véget ért.Gratula mindenkinek, aki végig küzdötte/küzdi az évet!

-
Némi elmaradást pótolva az eredmények (tabella) frissítve Austinig bezárólag!!!
LINK
(frissíts a böngészőben az aktuális adatokért (F5))
Külön tételezve az elmúlt 3 futam:
Suzuka statisztika - link
Suzuka szerver replay - link
Magny-Cours statisztika - link
Magny-Cours szerver replay - link
Austin statisztika - link
Austin szerver replay - link

(frissíts a böngészőben az aktuális adatokért (F5))
Külön tételezve az elmúlt 3 futam:
Suzuka statisztika - link
Suzuka szerver replay - link
Magny-Cours statisztika - link
Magny-Cours szerver replay - link
Austin statisztika - link
Austin szerver replay - link
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
-
A 2014-es MF1B ezennel lezárult! A bajnokság végeredménye megtekinthető az alábbi linken:
MF1B14 TABELLA
A szakosztály nevében gratulálunk a 2014-es bajnoknak
ill. minden olyan versenyzőnek, akik a saját terveiket teljesítve elérték a céljaikat.
----------
Köszönöm én is azon versenyzőknek a részvételt, akik jelenlétükkel képviselték az MF1B14-es sorozatot. Sajnos ahogy ez szokott lenni, idén is voltak mélypontok a bajnokságban, ami talán az eddigi F1 bajnokságaink legnagyobbja volt. Természetesen lehet találgatni, hogy mi miért történik (történt), de szerencsére van egy nagyon jól kódolt emberi tulajdonság, hogy utólag csak a szép emlékek törnek elő, és ez már is jobban feldobja az ember hangulatát, ha összegezve visszatekint a 14-es szezonra.
Szeretném megragadni az alkalmat, hogy én is köszönetet mondjak mindazoknak, akik az év során vmilyen formában segítették a szakosztály munkáját.
Továbbá hatalmas köszönet Tommy-nak, hogy idén is egy hosszas munka után le tudott nekünk tenni az asztalra egy olyan MOD-ot, ami a bajnokság kezdetekor sztm világ szinten egyedül álló volt, hiszen tulajdonképpen vakon kellett megalkotni ezeket a 2014-es autókat és ebben Ő úttörő volt. Köszi Tommy!
Ami a jövőt illeti, ez úton szeretném visszaadni a szakosztályvezetői pozíciót a Maszim vezetésnek. Majd 5 év szervezői ténykedés után úgy érzem, hogy most jött el az idő, mikor új kihívások kellenek és ebben jelenleg részemről nincs már benne az rFactor és azon belül a Forma 1-et szimuláló sorozat. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy versenyzőként nem fogok már részt venni semmilyen rF eseményen, viszont úgy gondolom, hogy most jött el az idő, mikor nyitni kell az új platformok felé, és a jövőben szervezőként, csak ebben az irányban érzem már a saját motivációmat.
MF1B14 TABELLA
A szakosztály nevében gratulálunk a 2014-es bajnoknak

----------
Köszönöm én is azon versenyzőknek a részvételt, akik jelenlétükkel képviselték az MF1B14-es sorozatot. Sajnos ahogy ez szokott lenni, idén is voltak mélypontok a bajnokságban, ami talán az eddigi F1 bajnokságaink legnagyobbja volt. Természetesen lehet találgatni, hogy mi miért történik (történt), de szerencsére van egy nagyon jól kódolt emberi tulajdonság, hogy utólag csak a szép emlékek törnek elő, és ez már is jobban feldobja az ember hangulatát, ha összegezve visszatekint a 14-es szezonra.
Szeretném megragadni az alkalmat, hogy én is köszönetet mondjak mindazoknak, akik az év során vmilyen formában segítették a szakosztály munkáját.

Továbbá hatalmas köszönet Tommy-nak, hogy idén is egy hosszas munka után le tudott nekünk tenni az asztalra egy olyan MOD-ot, ami a bajnokság kezdetekor sztm világ szinten egyedül álló volt, hiszen tulajdonképpen vakon kellett megalkotni ezeket a 2014-es autókat és ebben Ő úttörő volt. Köszi Tommy!

Ami a jövőt illeti, ez úton szeretném visszaadni a szakosztályvezetői pozíciót a Maszim vezetésnek. Majd 5 év szervezői ténykedés után úgy érzem, hogy most jött el az idő, mikor új kihívások kellenek és ebben jelenleg részemről nincs már benne az rFactor és azon belül a Forma 1-et szimuláló sorozat. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy versenyzőként nem fogok már részt venni semmilyen rF eseményen, viszont úgy gondolom, hogy most jött el az idő, mikor nyitni kell az új platformok felé, és a jövőben szervezőként, csak ebben az irányban érzem már a saját motivációmat.
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!