GeriDoc írta:Most ezt nem igazán értem. Akkor a prekvalon a nem valid időeredmények is számítanak? A szabályzatban le van írva, hogy ptrackert
kell használni. Olyan, mint ha én nem vennék fel homológ ruhát, mert nálunk nem lehet kapni, vagy nem tudok az overálba belebújni.

Azért kérdezem, hogy körözgessek még mert csak 14. vagyok, vagy jó az, mert 9. vagyok.

Bár feljebb nagy piros betűkkel le lett írva az ok, de jobban részletezve:
Az eredeti elképzelésünk az volt, ami a szabályzatban is van, tehát a ptracker kötelező és csak a hotlapon lévő valid körök lesznek érvényesek a prequal szerveren, amelyek alapján lesz a futam szerverekre való besorolás. Elég sokan használták korábbi FUN ill. egyéb eseményeken a versenyzők a ptrackert és teljesen az a kép mutatkozott, hogy ez mindenkinél megfelelően működik. Sajnos erre rácáfolt az első nap mikor elindítottuk a prequal szervert, mert többen is jelezték (nem csak itt fórumon), hogy mindent megfelelően telepítettek, de ettől független mégsem működött. Volt akiknek a gépén utána is néztünk és valóban minden ott volt ahol kellett lennie, de az x-akta érvényesült. Nos, mivel azt semmiképpen sem szerettük volna, hogy vmi anomália miatt az érintett versenyzők ne tudják kvalifikálni magukat, így úgy döntöttünk, hogy a prequal szerveren bekapcsoljuk az alap penalty büntetést, ami tulajdonképpen egyenrangú a ptracker ellenőrző rendszerével (ezt az is igazolja, hogy azóta minden ptracker használónak valid van a neve mellett), így azok a versenyzők is esélyt kapnak, akiknél nem működik a ptracker. A korábbi időket töröltük és azóta, így fut a szerver. Természetesen a penalty csak a prequal szerveren lesz bekapcsolva, a vasárnapi futam szervereken nem. Ettől független arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy a ptrackert használja mindenki akinél működik, mert pl. a futam elemzéseknél nagy segítség lehet a BT-nek, ha több adatot látnak. Akiknek viszont nem működik, azokat pedig arra kérnénk, hogy tegyenek/próbáljanak ki mindent, hogy ez megfelelően működjön. Itt a csevegőben van is ennek egy külön topikja (ptracker néven)
link, barcalaci a mai nap beillesztett egy megoldást ami talán segíthet, kérnénk itt tájékozódjatok ill. kérdezzetek ezzel kapcsolatosan. Továbbá magától a ptrackert fejlesztőtől is lehet segítséget kérni
EZEN a fórumon.