Süti írta:Nekem teljesen mindegy melyik autóban ülök, bajnokság kezdetekor a Toro Rossonál kaptam épp helyet. De nem értem mire jó ez az mikor úgy látom csak feszültséget okoz.

Kedves Süti!
1. Mivel apró különbség van az autók között, jogos a választás lehetőségének a rosszabb kocsitól való „szabadulás” megteremtése.
2. A negatív rendszer nem teljesítmény orientált, ráadásul bejáratott éves rendszerünkkel ellentétes lenne, ezért úgy döntöttem a szakaszokban elért pontszám alapján választunk és nem legrosszabb HDV-s verziót csináljuk.
3. Pilóták jelezték, hogy elment a kedvük a versenyzéstől, mert rohadt szar kocsival kell menniük és igazságtalan ez így, nem szerettem volna a bajnokság végén egy ebből fakadó még csúnyább vitát. Szerintem, ez a feszültség tovább nőt volna, ha nem rakunk a rendszerbe szelepeket. HDV különbség nélkül erre nem lenne szükség, de mivel tudjuk, hogy van bármilyen pici is akkor is mekkora gáz lehet belőle, lásd. ezt a „tyúk-pert” most.
4. Teljesen korrekt módon időben jeleztem ezt a döntést, előkészítve a feltételeket!
5. A szakaszokban mindenki egy kicsit úgy érezheti majd „újra kezdte” – a motiváció meg fog maradni. Szakasz győzelem is biztosan később beszédtéma lesz és gratulációra is okot ad! Valahogy minden bajnokság jól indul sokan vagyunk…stb aztán jönnek az első balesetek, rosszeredmény, sértődések - páran kiszállnak, mi már talán amúgy nem ilyenek vagyunk, de ezt tavaly még biztosan nem volt igaz hiszen a végére leapadt a létszám. Egy összeszokott magból állunk, jól éreztük magunkat a versenyeken, ennek ellenére nem teljes a mezőny és az újonnan érkezők is jó volna ha később eredményesnek érezhetnék magukat, beszállva valamelyik szakaszban.
6. Ha felvetődik olyan, hogy a közeli magban bármelyik pilóta elégedetlen helyével-rendszerrel azonnal cselekedek, ha jogos a kérés. Ha csak úgy nézem ebben a magban most 3 ember felszólalt (Ede, Tom, Habasa), hogy különbség gáz. A teszteken utána én is meginogtam és a

willi elhagyása is eszembe jutott, elkeserítő volt agurival átlag 1.17.5xx menni ott ahol a Willi nem akart 18 alá csúszni.
7. Tommy fejébe vette, hogy ez egy hülyeség, de igazából magyarázatot nem adott rá miért illetve hol van az a hiba benne amit nem vettem volna észre és így döntésem átgondolatlan lenne. Ellenkező esetben még Ő egyedül is meggyőzhetett volna.
Tommy is maradhatott volna BMW-s vagy mehetett volna LacZ-al másik autóba, figyelve rá, hogy Ő mit választhat, ami jelenleg a Ferrari! Vagyis mindeketten Ferkával folytathatták volna, ami Tommy kedvence.
Ennek ellenére minden irányból szó szerint nekem ugrott itt a fórumon, pedig TS-en futam után többek jelenlétében megbeszéltünk ezt az egészet.
8. Kiírtam. Megadtam a lehetőséget a F1 bíróságnak a vétóra. Nem vagyok zsarnok, de ez nem a versenykörülményekben változtató szabály csak egy kis körítés plusz meló nekem.
9. Év elején úgy választottunk még autót, hogy nem tudtunk semmit a modról! Az autóválasztási sorrend amit tavalyról hoztunk, így nem ért semmit, ami igazságtalan és nem pilóták hibája. Már egy meglévő teljesítmény alapú választási rendszer korrekciója történt.
10.

A mag csapatversenyt akar hát lesz így is! Készítem a különálló táblázatot a pilóta párokra.