Ginger17 írta:@Rallysok...
Itt a navigátort spotternek híják és nem azt mondja, hogy "gyors balos, gyors balos, gyors balos...", hanem hogy, "hármas sorban vagytok... Atyaég!!! F... Cheever felkente a falra!!!"

Mondtam Gerrardnak az egyik tesztelésen,hogy amikor jelentkeztem hozzátok a rally után,Long beachben az elsö kanyarba csusztam a fal felé,és nyultam a kézifékhez hogy faszán beforduljak. :DGinger17 írta:@Rallysok...
Itt a navigátort spotternek híják és nem azt mondja, hogy "gyors balos, gyors balos, gyors balos...", hanem hogy, "hármas sorban vagytok... Atyaég!!! F... Cheever felkente a falra!!!"
Azt észrevettem, hogy eltűntek a fák a pálya széléről, és hogy nincs murvás felület, de remélhetőleg majd megbirkózunk az aszfalttal, és a "sima bal" "sima bal" kanyarkombinációval.Ginger17 írta:@Rallysok...
nyugodtan bekaphatjátok... :DLamer Z írta:Azt észrevettem, hogy eltűntek a fák a pálya széléről, és hogy nincs murvás felület, de remélhetőleg majd megbirkózunk az aszfalttal, és a "sima bal" "sima bal" kanyarkombinációval.Ginger17 írta:@Rallysok...
Ma raktam fel mindent hozzá, és Martinnak fél órás körözés után nekem 39.0, Martinnak 39.1 lett a legjobb körideje. Ez elég a vizsgához majd?
Tommy78 írta:nyugodtan bekaphatjátok... :DLamer Z írta:Azt észrevettem, hogy eltűntek a fák a pálya széléről, és hogy nincs murvás felület, de remélhetőleg majd megbirkózunk az aszfalttal, és a "sima bal" "sima bal" kanyarkombinációval.Ginger17 írta:@Rallysok...
Ma raktam fel mindent hozzá, és Martinnak fél órás körözés után nekem 39.0, Martinnak 39.1 lett a legjobb körideje. Ez elég a vizsgához majd?
A vizsgához elég... főleg a road/street versenyeken. Ám az oválon - bármennyire is furcsa - nem a gyorsaság számít, hanem a kombinációs készség.Lamer Z írta:Azt észrevettem, hogy eltűntek a fák a pálya széléről, és hogy nincs murvás felület, de remélhetőleg majd megbirkózunk az aszfalttal, és a "sima bal" "sima bal" kanyarkombinációval.Ginger17 írta:@Rallysok...
Átírtalak...KOPI írta:Köszi Norbi,remélem tudom gyarapitani a csapat pontokat.
Akkor hivatalosan is.
A következö versenytöl szeretnék Norbi csapattársa lenni
WALKER RACING (Reynard/Ford/Goodyear)
#15 Christian Fittipaldi autojába ülnék át
kérem a vezérkart hogy irjon át.
Köszi :D
Nem sürgetni akartalak és nem is ezt kérdeztem, kértem. Mindenesetre köszönömGinger17 írta:A nagy érdeklődésre való tekintettel - és amint a saját gépem közelébe érek - kiírom hamarabb a versenyt... egy kis türelem és este, de legkésőbb holnap délelőtt meglesz a kiírás és a szerver is.Bedy írta:Ginger melyik Detroit-i pályán lesz a futam? Ahol az IRL-t is futottuk
Rendben, köszönjük a tájékoztatást! Remélem sikerül mindent rendberaknotok... szurkolunk.morfi írta:Urak sajnos Január hónapban már nem lesz élő SSTV közvetítés, rendet teszünk a házunk táján, ha nem sikerül nem folytatjuk. Ha sikerül akkor természetesen folytatjuk a közvetítést. Igény szerint...Tehát a Januári adásoka le kell mondanunk!!!
Támadnak a rallysokRPeti írta:Sziasztok!
Tegnap kipróbáltam Én is ezt a játékot. Kicsit fakezű vagyok hozzá, de ez remélem rajtam kívül senkit nem zavar :D . Ha minden jól megy, jövő Kedden megpróbálnék licencet váltani
Szívesen kitesszük magunkat az ilyen támadásoknak...RPeti írta:Sziasztok!
Tegnap kipróbáltam Én is ezt a játékot. Kicsit fakezű vagyok hozzá, de ez remélem rajtam kívül senkit nem zavar :D . Ha minden jól megy, jövő Kedden megpróbálnék licencet váltani
Köszi!Ginger17 írta:[
Szívesen kitesszük magunkat az ilyen támadásoknak...![]()
Várunk téged is Peti jövő kedden... Bodzzza és Kopi sztem simán eligazítanak, hogy kb. mi vár rád. A Road Ameica pálya reményeim szerint holnaptól már tölthető is a fórumról - még kisebb gondok vannak vele, amit megpróbálok rendberakni. Addig is kérlek olvasd el a szabályokat a vonatkozó fórumban!
Hát igen, ez sajna a progi hibája, amivel elkezded oda írja be automatikusan az eredményeket. Ha fontos ez a dolog neked - a csapat miatt - akkor minden futamon bele tudok piszkálni.KOPI írta:Egy kis problémám van.Most néztem az eredményeket,és nálam az a bibi hogy a multkori 4és a mostani 2 pontot ,nem a walker racinghez adtátok hanem a régi csapatomba a Rahalba.Piceey és Norbi összpontszáma 60 pont.én az elözö versenyen ültem be piceey helyére,a 2 versenyen összesen 6 pontot kaptam,tehát 66 nak kéne lenni.ha én számoltam roszul akkor bocs.De a nevem mögött most is Rahal van,nem Walker.Köszi
Szia! Köszöntünk!Massa írta:Hellosztok, Szeretnék jelentkezni a COMPTECH (Reynard/Honda/Firestone)
#49 Parker Johnstone - re és kedden tehetem le a vizsgát?
Ok, a tiéd...RPeti írta:Jelentkeznék én is, ha mindenkinek jó akkor ebbe az autóba:
COMPTECH (Reynard/Honda/Firestone)
#49 Parker Johnstone -
GeGE -nél a sebesség váltással voltak problémák és eddig azért nem sikerült még a vizsga. Azt , hogy miért nem a kormányon van neki beállítva a váltás azt nem tudom .Ginger17 írta:Nem tudom, hogy miért mond ilyet... persze most, hogy kutakodok az emlékeimben nem GeGE volt az aki billentyűzettel próbált jönni...? Persze lehet, hogy keverem a dolgokat.Massa írta:köszönöm és kedden jövök amúgy GeGE ajánlotta de ő azért nem jön mert már biztos nem engednétek vissza
Massa írta:SRy én vok GeGE és szereném kérdezni h megpróbálhatom a vizsgát újból? és bocs h azt mnondtam h nem vennétek vissza csak azért gondoltam mert mmár 2 szer voltam és nem én vok a billes
Gstyle ne már te is.Engem is elintéztek az elsö körben.A köv versenyre sztem ne edzünk 1 métert se,és meglátjuk mi lesz :Dgstyle írta:Úgy gondolom részemről ennyi volt a bajnokság!
Semmi értelmét nem látom, hogy napokat készülök, és az első körben vége a versenyemnek!
További jó versenyzést mindenkinek!:))
Hát az úgy nem faja:)))KOPI írta:Gstyle ne már te is.Engem is elintéztek az elsö körben.A köv versenyre sztem ne edzünk 1 métert se,és meglátjuk mi lesz :Dgstyle írta:Úgy gondolom részemről ennyi volt a bajnokság!
Semmi értelmét nem látom, hogy napokat készülök, és az első körben vége a versenyemnek!
Gstyle én annyit mentem a pályán,hogy ide kértem az ebédemet,és ha a kisfiam pelenkája jo lett volna rám,szarni sem állok fel :D .De a versenyem fél kört tartott.Az anyagi kár jelentös,de szarok rá,a köv versenyen szépiteni akarok.Ugyhogy szedd össze magad és jelentkezz Torontora.gstyle írta:Hát az úgy nem faja:)))KOPI írta:Gstyle ne már te is.Engem is elintéztek az elsö körben.A köv versenyre sztem ne edzünk 1 métert se,és meglátjuk mi lesz :Dgstyle írta:Úgy gondolom részemről ennyi volt a bajnokság!
Ha már az ember versenyezni szeretne, akkor csak kéne gyakorolni:)))
Már csak a többiek miatt is:)))
Pl itt Road American is kb 400 kört mentem, Portlanden több mint 500 kört.
Bocs h beleugatok de sztem igaza van Kopinak ;)KOPI írta:Gstyle én annyit mentem a pályán,hogy ide kértem az ebédemet,és ha a kisfiam pelenkája jo lett volna rám,szarni sem állok fel :D .De a versenyem fél kört tartott.Az anyagi kár jelentös,de szarok rá,a köv versenyen szépiteni akarok.Ugyhogy szedd össze magad és jelentkezz Torontora.gstyle írta:Hát az úgy nem faja:)))KOPI írta:Gstyle ne már te is.Engem is elintéztek az elsö körben.A köv versenyre sztem ne edzünk 1 métert se,és meglátjuk mi lesz :D
Ha már az ember versenyezni szeretne, akkor csak kéne gyakorolni:)))
Már csak a többiek miatt is:)))
Pl itt Road American is kb 400 kört mentem, Portlanden több mint 500 kört.
Ezt nyugodtan veheted fenyegetésnek. :D :D .