Tényleg nagyon frankó ez a mód. Én megleptem magam azzal, hogy élvezni tudom ezeket a kis izéket

, meg a 230as topspeedet ( amit mondjuk azért élőben valószínűleg kicsit jobban élveznék, de ez más téma). Szóval hajrá szervezők, nagyon jó kis bajnokság lehet ez. Csak teszteljen mindenki eleget, mert ezen a téren látok még gondokat. Gondolom, hogy nincs mindenkinek sok ideje, de annyira nem is kell sok. Ezt csak azért említem, mert engem nagyon meglepett, hogy Long Beachen ekkora előnyöm volt. Akár hotlaps szervert is lehetne neki indítani, hogy tudjuk, hogy ki milyen időt fut ( én jelenleg 1 21 végét-22 elejét futok versenybeállítással, és nem kívánok már tesztelni, szal ilyenre lőjétek be ti is). Akinek kell beállítás az keressen meg. Most szerveren elküldtem annak, aki kérte, meg Ritának ( bár én úgy láttam, hogy ő inkább még a pályávbal ismerkedett

) és az egyik srác hatalmasat javult vele, talán Patrik, de pocsék a névmemóriám, szóval csak keressetek. Aki igényli, annak abban is tudok talán segíteni, hogy hol tudna még időt nyerni, ha úgy érzi, hogy ennél már nem tud jobbat, több alkalommal sikerült már néhány versenyző köridejét feljavítanom, egy-két hasznos jó tanáccsal. Persze itt nem biztos , hogy van erre igény, de én is kértem már segítséget ilyen téren, szóval sztem nem gáz. Pl ezen a monterey-i pályán a beállításnál én azt tanácsolnám mindenkinek, hogy úgy lője be a felfüggesztést, hogy a kerékvetőkön nagyon jól és stabilan át tudja verni azz autót, ez kulcsfontosságú, és hogy magának ideálisan belője a váltót az ember, mert az pl sztem csak egyénileg beállítható ügy ezzel a móddal. Szal hajrá mindenki.