Gerrard írta:
huh hát én csak TV-ben tudom nézni őket, de az a hangulat ami ott szokott lenni, az nem semmi
Hát igen! Egy BL meccs, vagy egy Szeged meccsen elég kemény a hangulat! TV-ből egyáltalán nem jön át az a szurkolás ami ott folyik. De valahogy erősödött is ez a komoly meccseken a tragédia óta, aki ott van az szurkol, ordítja, tapsolja amit a B-közép elkezd. Egyszerűen a testedben érzed, mikor az egész csarnok kb 5400 ember tapsol, és ordítja az Építők-et! Szal ezt elmondani nem lehet milyen érzés! De a legbrutálisabb szerintem a tragédia utáni Leon meccs volt! Ott nagyon nagy szurkolás ment, sírással egybevéve. Hihetetlen volt hallani, átélni(sajnos) azt a ritmikus Cozma Cozma kiabálásokat, a közösen elénekelt himnuszt, a tombitást (ezeket asszem a TV már nem közvetítette), közben a legtöbben nők-férfiak sírtak. Az nagyon kemény volt érzelmileg, és fizikailag is, mivel szétvertem a kezem a tapsolással. Ha valaki szereti a kézilabdát, annak mindenképp érdemes eljönni egy komolyabb BL meccsre, és átélni a szurkolás hangulatát! A Ciudad meccs után mikor a spanyolok mentek le a pályáról a Stefansson megemelte képzeletbeli kalapját a közönségnek. Volt is neki oka rá!!! Most szerdán a Győr jön, köv. szerdán meg a Dunaferr, azok közel sem ekkora hangulatú meccsek. Ezek kínlódós meccsek, az MKB sem játszik olyankor jól, hiába vannak a 10 gól fölötti eredmények. Sajnos ilyen a Magyar Bajnokság, és ezért sem tudunk BL döntőbe jutni. A másik meg a lóvé. Véleményem szerint(kizárólag csak az én személyes véleményem), hogy Nemzetközileg minket Magyarokat semmibe vesznek, nálunk nincs piaca a főszponzoroknak, a TV jogdíjaknak, stb..., és nem utolsó sorban nincs sportdiplomáciánk............
Na egy picit OFFoltam Bocsi érte!